Ako prebehla žiadosť o ruku od Miloša Formana? Na odpovedi jeho manželky sa dobre pobavil aj Milan Lasica

Martina Formanová, manželka zosnulého oscarového režiséra Miloša Formana, pobavila príhodou o zásnubách Milana Lasicu aj Elenu Vacvalovú.

16.09.2021 13:30
Zlate casy Martina Formanova5 Foto:
Zľava: Elena Vacvalová, Martina Formanová a Milan Lasica v šou Zlaté časy.
debata

Napriek nedávnemu úmrtiu Milana Lasicu, ktorý sa stal súčasťou relácie Zlaté časy v roku 2017, sa diváci ešte takmer dva mesiace budú stretávať s dvojicou Lasica-Vacvalová tak, ako boli zvyknutí. RTVS aktuálne vysiela niekoľko premiérových epizód, ktoré boli predtočené.

Pozvanie do šou prijala Martina Formanová, manželka oscarového režiséra Miloša Formana (známy režisér zomrel v roku 2018). Od Eleny Vacvalovej dostala otázku, ako u nich prebehla žiadosť o ruku. „Veľmi romanticky,“ zareagovala Formanová a prezradila: „Išli sme Connecticutom, takou peknou krajinou, v aute hrala romantická hudba a Miloš sa na mňa pozrel a začal: ‚Tak som hovoril s účtovníkom a on mi poradil, že by sme sa kvôli daniam mali vziať do konca roka‘,“ opísala s úsmevom Martina Formanová. Na jej odpovedi sa schuti zasmial aj Milan Lasica, podobne, ako Elena Vacvalová. „Ale musím dodať, že vtedy sme už mali spolu dve deti, takže mal dobrú šancu, že nepoviem nie,“ dodala Formanová (video).

Video
Zdroj: RTVS

Premiérový diel šou Zlaté časy, ktorej hosťom bude Martina Formanová, si pozrite vo štvrtok 16. 9. o 20.30 na Jednotke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miloš Forman #Zlaté časy

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...