Láska Prachařa a Sandevy sa zrodila pred kamerami! V seriálovej novinke to medzi nimi poriadne iskrí

Len nedávno, v Karlových Varoch, sa svetu predviedol nový párik českého šoubiznisu.

19.09.2021 00:00
Jakub Prachař a Sara Sandeva Foto:
Jakub Prachař a Sara Sandeva v seriáli Dvojka na zabitie.
debata

Na filmový festival dorazil známy český herec, spevák a tiež porotca televíznej šou Česko Slovensko má talent Jakub Prachař. A po jeho boku si pred fotografmi s úsmevom a oficiálne zapózovala jeho nová láska, krásna herečka Sara Sandeva. Nový párik sa už čoskoro predvedie v novinke, ktorá má značný podiel na vzplanutí tejto lásky – reč je o seriáli Dvojka na zabití.

Jakub Prachař Čítajte viac Prachař z Talentu ukázal vo Varoch novú lásku: Neuveríte, po jeho boku je táto dáma!

Jakub Prachař (38) a herečka Sara Sandeva (24) sa v seriáli Dvojka na zabití premiérovo od 9. októbra dostanú aj na slovenské televízne obrazovky kanálu Prima Plus.

Osemdielna komediálno-kriminálna séria však okrem spomenutej dvojice prinesie v réžii Libora Kodada na obrazovky aj ďalšie známe tváre, ako sú Milan Šteindler, Norbert Lichý, Filip Kaňkovský, Petr Vaněk, Miroslav Vladyka, Táňa Medvecká či Bob Klepl.

Martin Rykl (Jakub Prachař) je šťastný a spokojný chlap až do chvíle, kedy pri ceste domov prepadnú a ubodajú jeho manželku k smrti. Páchateľa nechytia, ale Martin po ňom do dnešného dňa neprestal pátrať. Začal dokonca kašľať na vlastné pracovné povinnosti. A do toho na policajné oddelenie prichádza nová posila – Karolína.

„Je to smutný, cynický detektív, ktorý nemá z ničoho radosť, ale keď je v práci, tak na ten svoj život zabudne a baví ho to. Svoje problémy si samozrejme nosí do práce,“ približuje Jakub Prachař detaily svojej postavy.

„Hrám Karolínu, mladú slečnu po škole, ktorá dostala svoju prvú pracovnú príležitosť. Je trochu naivné, ale zároveň má rada pravidlá, poriadok a keď sa stretne s Martinom, tak sa trochu zmení. Zameriava sa na svoju kariéru a zo začiatku má všetko jasne dané, naplánované,“ hovorí o svojej postave seriálovej policajtky Sara Sandeva.

Hlavná seriálová dvojica

zväčšiť Jakub Prachař a Sara Sandeva v seriáli Dvojka... Foto: Prima
Jakub Prachar Sara Sandeva Jakub Prachař a Sara Sandeva v seriáli Dvojka na zabitie.

Martin Rykl – Sympatický, ale zanedbaný detektív, ktorý má problém vyrovnať sa so smrťou milovanej ženy. Poznávacími znakmi sú niekoľkodňové strnisko, pokrčené oblečenie, cigarety, sklony k alkoholizmu a vyhľadávanie nebezpečných situácií. Napriek tomu, ako žije, nie je v najhoršej kondícii. Je takým posledným skautom policajného oddelenia, ktorý priťahuje trapasy, má tendenciu veci hryzavo komentovať, ale je naozaj dobrý v tom, čo robí a má silný morálny kompas. Nemá potrebu s každým vychádzať, ale keď chce, vie byť tímový hráč. Väčšinu času ale rozhodne nechce.

Karolína Světlá – Mladá, optimistická začínajúca policajtka, ktorú k jej smole pridelia práve ku Ryklovi. Karolína pochádza zo šťastnej rodiny a ešte stále býva doma u rodičov, pretože kariéru uprednostnila pred osobným životom a v podstate, okrem spomínanej rodiny, žiadny osobný život ani nemá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jakub Prachař #seriál Dvojka na zabití

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...