V Eufórii pobláznila tínedžerov, v novom filme... Krásna Sweeney celkom nahá!

Nielen hereckým talentom, ale aj fyzickými pôvabmi zaujala od svojho vstupu do sveta televízie a filmu herečka Sydney Sweeney. Aj jeden z jej najnovších projektov ju ukazuje tak, ako ju túžia vidieť mnohí diváci. Celkom nahú.

17.09.2021 00:00
shutterstock 1993363409 Foto:
Herečka Sydney Sweeney na zábere z roku 2019.
debata (1)

Hrdinka hitov Eufória či Biely lotus, seriálov z produkcie HBO, sa najnovšie objavila v erotickom trilleri The Voyeurs. Jeho scenáristi pripravili pre pôvabnú plavovlásku niekoľko mimoriadne odvážnych scén. Sweeney v jednej z nich skončila pred kamerami v Evinom rúchu a tiež pri vášnivej sexuálnej scéne. Hoci ich nakrúcanie určite nepatrí medzi to najpríjemnejšie, čo sa môže odohrávať na pľaci, výsledok nepochybne potešil mnohých pri obrazovke.

Dvadsaťštyriročná rodáčka z Washingtonu je pritom v hľadáčiku mnohých divákov, ale aj filmárov a televíznych štúdií po tom, čo nakrútila už spomenutý seriálový hit Euphoria. Hoci jeho hlavnou hviezdou bola herečka a speváčka Zendaya, aj ďalšie charaktery sa tešili veľkému mediálnemu záujmu a pozornosti predovšetkým mladšej generácie fanúšikov.

zväčšiť Herečka Sydney Sweeney na zábere z filmu The... Foto: AMAZON / Planet / Profimedia
631871616 Herečka Sydney Sweeney na zábere z filmu The Voyeurs.

Sydney, ktorá debutovala na obrazovke epizódnou rolou v roku 2009 ako dvanásťročná v jednom z populárnych kriminálnych seriálov Myšlienky vraha, je od projektu k projektu stále populárnejšia.

V snímke The Voyeurs sa po jej boku objavuje aj ďalšia hviezda novej vlny tínedžerských seriálov – herec Justin Smith, ktorý zaujal v projekte Genera+ion – tiež z produkcie HBO.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #nakrúcanie #erotika #Sydney Sweeney

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....