Vnadná feministka, zvárač aj Adonis z pivovaru: Toto je 10 účastníkov sexi šou Love Island

Celosvetový fenomén a populárny formát Love Island zavíta aj na Slovensko a do susedného Česka. Už túto nedeľu spoznajú televízni diváci zostavu súťažiacich, ktorí budú hľadať lásku, flirtovať či vytvárať nové vzťahy v priestoroch exotickej vily. Vy si ich môžete pozrieť s nami.

17.09.2021 00:00
debata (3)
Modelka Viktória alias Aicha v šou Love Island.
Jan z Chebu je najstarším účastníkom vo veku 32...
+12Študentka masmédií Laura pochádza z Koša a má...

Desaťčlennú zostavu šou Love Island tvorí pätica žien a rovnaké množstvo mužov, ktorí pochádzajú z Česka aj Slovenska. Okrem hľadania lásky je v hre aj hlavná výhra 75-tisíc eur, o ktorú jednotlivci bojujú a tak je jasné, že tvorcovia si pre nich pripravia niekoľko zapeklitých a náročných situácií a súťažných úloh, ktoré im pomôžu zostať v hre.

Ten, kto pozná reality-šou Love Island spoza hraníc, dobre vie, že sa treba pripraviť na zostavu vizuálne príťažlivých jednotlivcov. Kým u dám sú to ukážkové krivky a často miery modeliek (jedna je dokonca aj v súťaži), u pánov zase zaujmú ich vyšportované figúry, svaly či pevné bruchá s „tehličkami“.

zväčšiť Účastníci šou Love Island. Zvyšných si pozrite... Foto: VOYO
Untitled collage Účastníci šou Love Island. Zvyšných si pozrite v našej galérii.

Tieto atribúty nepochybne spĺňa aj zostava z oboch strán česko-slovenskej hranice. Nachádza sa v nej napríklad tanečnica Tereza z Prahy, speváčka Mishala, ktorú prezývajú malá diablica či napríklad futbalista a zvárač Martin, ktorý je vraj zahľadený najmä do seba. Najstarším účastníkom je 32-ročný Jan z Chebu, ktorý sa venuje pivovarníctvu a podľa priložených fotografií aj výdatnej návšteve fitness-centra. Najmladšou je dvadsaťročná Viktória zo Spišskej Novej Vsi, spomenutá modelka, ktorá sa zároveň považuje za feministku.

V tejto vile sa bude odohrávať hľadanie lásky a... Foto: TV Markíza/VOYO
RYON7614 V tejto vile sa bude odohrávať hľadanie lásky a vysnívaného partnera v rámci šou Love Island.

Podstata šou Love Island je jednoduchá – súťažiaci si budú v luxusnej vile tri mesiace nielen užívať slnko, more a spoločné úlohy a hry, ale pod dohľadom televíznych kamier hlavne hľadať lásku svojho života. Počas šou spolu súťažiaci flirtujú, tvoria páry, niekedy ich zase rozbíjajú, zbližujú sa či formujú spojenectvá, a to všetko s jasným cieľom – nájsť lásku svojho života a dostať sa so svojím miláčikom až do finále! V každej epizóde sú ich vzájomné vzťahy testované, pretože tomu, kto nenájde svoj pár alebo je spárovaný len účelovo, hrozí, že bude musieť luxusnú vilu opustiť.

People Colton Underwood Čítajte viac Potvrdil, že je gay, teraz televízny ženích ukazuje nový imidž! To sú odvážne zábery

Moderátorkou televíznej šou na obrazovkách VOYO bude česká influencerka Nikol Moravcová. Pre najväčších fanúšikov bude určená špeciálna online relácia s názvom Love Island Extra, ktorej moderátormi je slovenská topmodelka Saša Gachulincová a český spevák a herec Vojtěch Drahokoupil. Súčasťou relácie budú zostrihy toho najzaujímavejšieho z luxusnej vily na Kanárskych ostrovoch, vtipné situácie, či sexi momenty.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Nikol Moravcová #vila #šou #súťažiaci #Voyo #Love Island

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....