Vojaci ako komparz pri odvážnych striptízových scénach? Aj také nakrúcanie zažila Hasprová

Aj na nakrúcanie odvážnych scén bola zvedavá Elena Vacvalová, ktorá sa na ne v šou Zlaté časy opýtala Kataríny Hasprovej.

23.09.2021 00:00
hasprová Foto:
Herečka a speváčka Katarína Hasprová.
debata (1)

Napriek nedávnemu úmrtiu Milana Lasicu, ktorý sa stal súčasťou relácie Zlaté časy v roku 2017, sa diváci ešte zopár týždňov budú stretávať s dvojicou Lasica-Vacvalová tak, ako boli zvyknutí. RTVS aktuálne vysiela niekoľko premiérových epizód, ktoré boli predtočené.

Pozvanie do šou prijala herečka Katarína Hasprová (49) , ktorá si pred kamerami zaspomínala aj na nakrúcanie s jej otcom, režisérom Pavlom Hasprom.

Herečka si pred rokmi zahrala v jeho filme Všetci ľudia budú bratia (1996). Vo filme sa objavili aj odvážnejšie zábery, kedy pred kamerami predvádzala striptízové scény. Aké to bolo nakrúcať takéto scény pred vlastným otcom, bola zvedavá Elene Vacvalová (video).

Video
Zdroj: RTVS

„Tato mi až tak nevadil ako ten komparz, čo boli samí vojaci. Pred nimi som sa teda strašne hanbila,“ opísala so smiechom spomienky sympatická herečka a dodala: „Ale tato bol v tomto taký vzláštny… My sme mali do filmu nafotiť ‚nahaté‘ fotky, keďže hrdinka bola taká, aká bola. Fotili sme ich v nigth klube s fotografkou a ja som mala na sebe sporé oblečenie. Tato nás ale prišiel do klubu skontrolovať,“ opísala Hasprová. Jej otcovi, režisérovi, sa ale nepáčilo, aké fotografie robia, podišiel k nim a prikázal: „To čo má byť toto. Veď ty musíš byť hore bez, daj si to okamžite dole.“ A tak Hasprová prišla aj o sporé kúsky odevu. Na príhodu herečky Milan Lasica zareagoval: „Bol to dobrý režisér.“

Premiérový diel šou Zlaté časy, ktorej hosťom bude Katarína Hasprová, si pozrite vo štvrtok 23. 9. o 20.30 na Jednotke.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Katarína Hasprová #Zlaté časy

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...