Scény z obyčajného života? Chastain nahá v seriáli, na červenom koberci ako diva

Nový film s oscarovým potenciálom a seriál, ktorý ospevujú kritici z celého sveta - americká herečka Jessica Chastain má momentálne plné ruky práce s propagáciou oboch menovaných. Nezaobíde sa to ani bez hollywoodskej pompy a štýlového stylingu.

28.09.2021 00:00
debata
zväčšiť Herečka Jessica Chastain počas návštevy... Foto: SITA/AP
pjimage Herečka Jessica Chastain počas návštevy filmového festivalu v San Sebastiane. Vľavo v kreácii Givenchy, vpravo v šatách Miu Miu.

Iba nedávno sa hviezda objavila na španielskom festivale v San Sebastiane, kde najprv odpremiérovala novinku The Eyes of Tammy Faye a následne ju ocenili cenou za výnimočný herecký prínos. Pôvabná ryšavka, samozrejme, nesklamala a pred objektívmi predviedla niekoľko výnimočných lookov.

Či už išlo o čierne šaty lemované štrasovými kameňmi a odhaľujúce chrbát od značky Miu Miu, alebo o model červených šiat so strapcami z dielne Givenchy – Chastain bola neprehliadnuteľná a sexy. V seriáli Scény z manželského života, ktorý je voľne inšpirovaný známym dielom Ingmara Bergmana, však hollywoodska hviezda ukazuje aj omnoho obyčajnejšiu stránku a veľmi bežnú ľudakú tvár svojho charakteru.

zväčšiť Herečka Jessica Chastain a jej kolega Oscar... Foto: HBO / Planet / Profimedia
633434734 Herečka Jessica Chastain a jej kolega Oscar Isaac na zábere zo seriálu Scenes From a Marriage.

Dôkazom sú už odpremiérované epizódy, ale aj zábery, ktoré sa objavili na internete. Na jednom z nich napríklad vidieť bežnú scénu manželskej dvojice, ktorá sa odohráva v kúpeľni. Herečka sa sprchuje, jej manžel (v podaní Oscara Isaaca) zase umýva tvár a zuby. To všetko pôsobí veľmi prirodzene, bez umelého nasvietenia či filtrov – čo na novinke Scenes of Marriage oceňujú okrem iného spomenutí kritici. Tých, samozrejme, zaujali aj herecké výkony oboch predstaviteľov.

V prípade Chastainovej je však pozornosť ešte o kúsok väčšia. Štyridsaťtriročná hviezda sa totiž už viackrát prejavila ako výnimočná herečka a na konte má dve nominácie na sošku Oscara. Na úspech však zatiaľ nepremenila ani jednu z nich. Špekuluje sa o tom, že možno práve filmový príbeh The Eyes of Tammy Faye by mohol túto skutočnosť zmeniť. Či sa tak stane, uvidíme až o pár mesiacov. Na film samotný si slovenskí diváci budú musieť zatiaľ počkať. Seriál Scenes from a marriage sa však už dá vidieť teraz, jednotlivé epizódy každý týždeň premiéruje HBO.

debata chyba

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...