Hviezda hitu Arrow zverejnila fotku hore bez. A kde je tvoja forma, ozvali sa trollovia

Aj mnohí slovenskí diváci veľmi dobre poznajú tvár (a urastenú figúru) herca Stephena Amella. Hrdina populárneho seriálu Arrow sa nedávno stal terčom štipľavých poznámok aj kritiky.

29.09.2021 00:00
144345427 Foto:
Herec Stephen Amell na promo zábere k seriálu Arrow z roku 2012.
debata

Štyridsiatnik Amell zverejnil na svojom konte na Instagrame záber, na ktorom má oblečené len plavkové šortky. Odhalené telo vyvolalo nadšené reakcie mnohých jeho sledovateľov, ale objavili sa aj takí, ktorí si neodpustili rýpavé poznámky. Niektorí užívatelia odkázali hercovi, že už zďaleka nemá takú dobrú formu ako kedysi alebo ho vysmiali, že mu narástlo bruško. Našli sa tiež takí, ktorí ho porovnávali so zábermi zo seriálu Arrow.

Amell zjavne patrí do skupiny tých celebrít, ktoré reagujú, ak sa ich niečo dotkne. Pár hodín po kritike tak prišla odpoveď – opäť na sociálnej sieti, no tentoraz už na Facebooku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Stephen Amell (@stephenamell)

„Verejný oznam všetkým: Meriam 185 centimetrov a vážim 94 kíl. Som v ohromnej forme a som silný ako býk. Fotku toho plagátu pre seriál Arrow sme urobili pred vyše 9 rokmi. Keď nabudúce zverejním fotografiu vo svojich sexy ružových šortkách, pokúsim sa nezabudnúť stiahnuť brucho,“ napísal Stephen Amell. „A keby to náhodou nestačilo, pošlite mi svoju adresu. Prídem vám ukázať, ako dokážem ukradnúť frajera alebo frajerku,“ doplnil ešte s humorom.

A čo si myslíte vy? Je 40-ročná televízna hviezda naozaj mimo formy, alebo vyzerá stále sexy a v kondícii?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #forma #kritici #Arrow #Stephen Amell

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...