Havlová sa vracia v novej úlohe! Takto ju ukáže skutočný príbeh o sériovom vrahovi

Bývalá prvá dáma Česka, herečka Dagmar Havlová sa opäť vrátila pred kamery. Po trpkej komédii Vlastníci však tentoraz prichádza v úplne inej polohe. Aj príbeh, v ktorom si zahrá, bude poriadne mrazivý.

01.10.2021 13:15
Pripad Roubal - foto 2 Foto:
Herečka Dagmar Havlová sa tiež vracia na televízne obrazovky.
debata

Reč je o projekte pod názvom Prípad Roubal, trojdielnej minisérii, ktorá zachytáva príbeh jedného z najväčších sériových vrahov československej histórie Ivana Roubala. Projekt pritom vznikol pre platformu VOYO v rámci edície VOYO Originál. Okrem streamovacej platformy bude seriál uvedený aj na obrazovke TV Nova.

V réžii Terezy Kopáčovej zločinca Roubala stvárňuje český herec Hynek Čermák. Havlovej zverili tvorcovia rolu štátnej zástupkyne Markéty Neumann, ktorá bola súčasťou súdneho procesu. Prvé fotografie naznačujú, že ju diváci uvidia v sudcovskom talári a s prísnymi výrazom na tvári. Tvorcovia si nechali záležať na autentickej podobe deväťdesiatych rokov v Česku, čo sa premietlo do kostýmov, účesov a úpravy, ale aj celkovej výpravy projektu.

Herec Hynek Čermák (vpravo) na zábere zo...
Herečka Dagmar Havlová sa vrátila na televízne...
Herci Jan Čenský a Hynek Čermák (v strede)...

Okrem Čermáka a Havlovej diváci uvidia napríklad Jana Čenského, Davida Švehlíka, Reginu Rázlovú či Kamilu Trnkovú, ktorá je podľa tlačových materiálov hlavnou postavou príbehu a z jej uhla pohľadu sa celý príbeh rozpráva.

Vdova po Václavovi Havlovi, herečka Dagmar Havlová na premiére filmu Havel. Čítajte viac Havlová kráľovnou siedmich morí! Pod vodu ju ťahá závažie, pózovať zvládla ako modelky

„Viac než o Roubalovi, ktorého vlastne nikdy nikto nepochopil, pretože on sám do seba nenechal nikoho nahliadnuť, je náš príbeh o policajtoch, ktorí sa lopotne snažili, aby zlu bolo dokázané, že je skutočne zlé, a o ich protihráčoch, ktorí sa snažili robiť čo najlepšie svoju prácu – obhajovali zlo, pretože v demokracii má každý právo na obhajobu, aj masový vrah. Lenže aby dosiahli vlastný úspech, išli doslova cez mŕtvoly. Je to typický príbeh z 90-tych rokov, ale má presah aj do dnešnej doby. Každý deň sa stretávame s tým, že sa evidentné zlo arogantne obhajuje, až to skoro začíname považovať za normálne a prestávame vnímať, aké nebezpečné to je,“ uviedla pre médiá režisérka Tereza Kopáčová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #projekt #Dagmar Havlová #Hynek Čermák #Voyo #sériový vrah

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...