Ronaldova Georgina ako star! Reality šou Netflixu ukáže jej luxusný život a ešte...

Odkedy je partnerkou najznámejšieho futbalistu planéty, jej popularita raketovo narástla. Samozrejme, aj cena na trhu. S modelkou Georginou Rodriguezovou chce spolupracovať množstvo firiem. Nemá núdzu o šperky, luxusné šaty, pozvania. A najnovšie má vlastnú šou.

02.10.2021 00:00
Italy Venice Film Festival 2021 Parallel... Foto: ,
Georgina Rodriguez na premiére filmu 'Parallel Mothers' (Paralelné matky) počas festivalu v Benátkach.
debata

Už začiatkom septembra na svojom Instagrame informovala rodáčka z argentínskeho Buenos Aires, že sa diváci čoskoro dočkajú na obrazovkách streamovacej televízie Netflix jej vlastnej reality-šou.

Projekt dostal názov Soy Georgina (Som Georgina) a má zachytávať 27-ročnú kyprú krásku v bežných situáciach jej luxusného života. Pri účasti na filmových premiérach a spoločenských akciách, pri stretnutí s novinármi a fanúšikmi, ale tiež počas momentov života, ktorý vedie s futbalistom Cristianom Ronaldom a štyrmi deťmi, o ktoré sa spoločne starajú.

Ako naznačujú prvé zábery z traileru od Netflix, Rodriguez sa rozhodla divákom platformy ukázať množstvo momentov luxusného a celebritného života. Obklopená ochrankou, v šatách či s kabelkou alebo šperkmi za tisíce eur. V jednom momente však jej asistentka číta odkaz od fanúšika, ktorý Rodriguezovú vojíma k slzám. „Georgina je jedna žena s naozaj obrovským srdcom,“ znie v traileri, ktorý má divákov zlákať k obrazovkám.

Netreba vôbec pochybovať, či sa to podarí – popularitu podobných šou, ktoré zachytávajú luxusný život skupiny ľudí, už preukázali hity ako Skutočné paničky z Beverly Hills či Skutočné paničky z New Yorku, dlhé roky vysielaná šou o rodine Kardashianovcov či o milionároch Geissenovcoch, ale tiež napríklad projekt venovaný práve partnerkám a manželkám známych futbalistov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #reality šou #projekt #netflix #Georgina Rodriguez

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...