Dangl pred kamerami "natrel" Nikodýma! Keď prezradil, kam chodí nahý, Adela stratila reč

Nielen zaujímavosti o krajine, ale aj "pikošky" zo života stáleho tímu obľúbenej zábavnej šou Milujem Slovensko sa dostanú "do sveta". Po tejto sa Nikodým pred kamerami veru červenal.

01.10.2021 11:00
nikodým Foto:
Martin Nikodým, moderátor šou Milujem Slovensko.
debata

V piatok večer sa proti sebe opäť postavia súťažné tímy pod vedením Adely Vinczeovej a Dana Dangla v šou Milujem Slovensko s moderátorom Martinom Nikodýmom. Pred kamerami prišla reč aj na Nikodýmovu záľubu – venuje sa včelárstvu. A práve starostlivosť o včely vyvolala v štúdiu rozruch aj výbuchy smiechu. Zaujímavú príhodu totiž „vytiahol“ Dano Dangl. Hoci so zverejnením prvej vety chvíľu otáľal, napokon neodolal.

„Ja, ako chodím na tú lúku, som na nej rád holý,“ prezradil Dangl informáciu, čo sa dozvedel od Nikodýma. Práve takto „naľahko“ sa o svoje včely moderátor šou Milujem Slovensko stará, čo priznal aj on sám, na čo so smiechom vysvetlil: „Priatelia, ja mám veľkú lúku, je tam ešte aj les, takže sa spolieham na to, že ma tam nikto nemôže vidieť,“ opísal. Táto informácia spôsobila, že Adela Vinczeová zostala na pár sekúnd bez reči. Potom si však kolegu „podala“ aj ona (video).

Video

Ako hostia sa v šou, ktorá sa k divákom dostane v piatok o 20:30 na Jednotke predvedú – športový riaditeľ Ján Valach,hokejový brankár Jaro Janus, snowboardistka Klaudia Medlová, tenistka Magdaléna Rybáriková, vodný slalomár Alexander Slafkovský a bývalý dráhový cyklista Jozef Žabka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Nikodým #Milujem Slovensko

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...