Toto spojenie prekvapí! Obom pomohla Superstar, teraz sa 'delia' o Naše hriechy

Na slovenskej šoubiznisovej hudobnej scéne vzniklo už množstvo spojení. Niektoré logické, iné prekvapivejšie. Do toho druhého súdka určite patrí aj nová skladba Adama Ďuricu.

07.10.2021 08:21
 DSC9999 Foto:
Speváčka Emma Drobná na archívnom zábere.
debata

Známy spevák a hudobník predstavil nedávno svoju novú skladbu Naše hriechy. Naspieval ju spoločne s Emmou Drobnou. Zaujímavosťou je, že obaja interpreti majú osobnú skúsenosť so speváckou súťažou – Ďurica sa kedysi zúčastnil ešte na prvom ročníku talentovej šou Superstar, Drobná ju o niekoľko rokov neskôr vyhrala.

Pre slovenského speváka, ktorý je na scéne o nejaký ten rok dlhšie, bolo spojenie vraj celkom prirodzené. „Už dlhšie som chcel s Emmou niečo urobiť. Dokonca sme sa na tom v minulosti už dohodli, ale udalosti minulého roka to celé zhatili,“ uviedol o spolupráci. „Nakoniec sme to však urobili, nahrali a je to tu. Musím povedať, že sa mi pesnička páči, lebo to nie je klišé,“ dodala Drobná.

Skladba Naše hriechy je rovnako predzvesťou nového albumu. Ten ostatný Ďurica vydal ešte v roku 2018. „Pravda je taká, že sme to mali pôvodne úplne inak naplánované. Ale za posledný rok sa toho naozaj veľa zmenilo pre každého z nás, a tak sme to zmenili aj my a do konca roka by som chcel vydať svoj nový album,“ dodal.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #skladba #Superstar #Adam Ďurica #spojenie #Emma Drobná

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...