Poznáme pravidlá šou Pečie celé Slovensko! Aj počet tých najlepších, ktorí zabojujú v masterfinále

Šou, ktorá pobláznila milióny divákov po celom svete, mieri na Slovensko. Na Jednotke štartuje už v nedeľu 10. októbra.

09.10.2021 00:00
pečie celé slovensko Foto:
Aké sú pravidlá šou Pečie celé Slovensko?
debata (1)

Počas desiatich týždňov v nej predstaví svoje cukrárske a pekárske umenie 12 amatérskych pekárok a pekárov, ktorých čaká v súťaži množstvo náročných výziev. Čo všetko budú musieť absolvovať finalisti najväčšej pekárskej šou na Slovensku?

Sutaziaci zo sou Pecie cele Slovensko Čítajte viac Cukrársky ošiaľ vypukne už čoskoro! Zoznámte sa s 12-kou súťažiacich šou Pečie celé Slovensko

12 súťažiacich čaká počas 10 týždňov až 30 pekárskych a cukrárskych výziev. V každej epizóde budú pripravovať 3 recepty v rámci osobnej, technickej a kreatívnej výzvy. V osobnej výzve budú súťažiaci piecť svoj rodinný recept na základe zadania. Pôjde o rovnaký pekársky výrobok, ale každý zo súťažiacich ho pripraví podľa seba. Nasledovať bude technická výzva, v ktorej sa súťažiaci budú musieť popasovať s receptom do porotkýň. V rámci tejto výzvy sa odkryjú cukrárske zručnosti súťažiacich a diváci budú možno prekvapení, aký náročný proces sa skrýva aj za relatívne jednoduchými dezertami.

Juraj Baca  moderator sou Pecie cele Slovensko  2 Čítajte viac Veď on je dokonalý! Juraj Bača má vo svojom kolegovi veľkého fanúšika

Poslednou výzvou pre súťažiacich bude kreatívna výzva. V tejto výzve sa fantázii medze nekladú́ a súťažiaci budú pripravovať mimoriadne náročné a kreatívne dezerty. Všetky súťažné výzvy bude hodnotiť odborná porota. Na základe hodnotenia opustí každý týždeň súťaž jeden z finalistov a do masterfinále sa dostane len najlepšia trojica.

Video

Relácia Pečie celé Slovensko vychádza z formátu The Great Bake Off vytvoreného Love Production a licencovaného BBC Studios distribution. Celosvetovo obľúbená šou si získala srdcia divákov vo viac ako 30 krajinách sveta a v roku 2019 si svoje sily v súťaži zmerali aj amatérski pekári a cukrári v Českej republike, kde si finále nenechalo ujsť viac ako 1,7 milióna divákov. Šou sa odohráva vždy v rozprávkových priestoroch kaštieľov a záhrad v danej krajine. Nebude tomu inak ani na Slovensku a diváci sa môžu tešiť nielen na skvelé koláče a dezerty, ale aj na unikátny vizuálny zážitok. Pre prvú sériu si tvorcovia zvolili kaštieľ neďaleko Bratislavy.

Alena Sabolová .
Lucia Piterka .
+9Miroslav Macuľa.
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Pečie celé Slovensko

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....