Ďalšia príležitosť pre Vinczeovú v RTVS: Diváci sa jej dočkajú v tejto novinke!

Divákom verejnoprávnej televízie jej tváre rozhodne nie je cudzia. Moderátorka Adela Vinczeová bola neoddeliteľnou súčasťou viacerých formátov, teraz jej pribudla nová príležitosť.

07.10.2021 15:00 , aktualizované: 08.10.2021 07:37
Moderátorka Adela Vinczeová v šou Trochu inak. Foto:
Moderátorka Adela Vinczeová v šou Trochu inak.
debata (3)

Známa blondínka sa podľa najnovších informácií z Mlynskej doliny stane moderátorkou relácie Boli sme pri tom – programu, ktorý bude venovaný 65. výročiu televízneho vysielania na Slovensku. So zaujímavými hosťami bude komentovať rôzne témy i zaujímavosti z histórie televízie. Nebudú chýbať ukážky z bohatého archívu RTVS, ale ani hudobní hostia či, ako sľubujú tvorcovia, prekvapenia pre divákov.

„Na moderovanie novej relácie Boli sme pri tom sa teším. Rozhodne sa v nej pokúsime priniesť pohodu a odľahčenosť, cez ktorú sa pohrabeme v bohatej histórií televízie,“ uviedla pre médiá Vinczeová, ktorá sa na obrazovke Jednotky objavuje už niekoľko rokov s prestávkami v programe Milujem Slovensko.

Moderátorka Adela Vinczeová.
Adela Vinczeová v šou Trocha inak.
+7Adela Vinczeová na RTVS v relácii Milujem...

Okrem toho sa na obrazovkách verejnoprávnej televízie vysiela aj jej talk-šou Trochu inak, no na ponuky nemala nikdy núdzu ani u konkurencie. Ešte v živej pamäti majú diváci určite šou 2 na 1 s Danom Danglom alebo Chartshow, hudobnú reláciu, ktorá sa vraj určite na obrazovky v budúcnosti vráti.

Vinczeová patrí medzi najznámejšie a pravdepodobne aj najpopulárnejšie slovenské moderátorky súčasnosti. Či sa hodí do role sprievodkyne programom, v ktorom sa bude spomínať aj na časy, keď ešte ani nebola na svete, môžete zahlasovať v našej ankete.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #moderovanie #RTVS #program #Adela Vinczeová

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...