Na gay pride nechodím, lebo... Zabávač Fero Joke prezradil dôvod svojho rozhodnutia

Adela Vinczeová si do svojej talkshow Trochu inak tentoraz pozvala influencera a zabávača Františka Košarišťana, ktorý je známy ako Fero Joke.

08.10.2021 10:40
Fero Joke  Trochu inak s Adelou Foto:
Influencer a zabávač Fero Joke (František Košarišťan).
debata (60)

Na Instagrame ho sleduje 330 000 ľudí a svojimi videami doslovala valcuje sociálne siete. O humore ako o pracovnom prostriedku, ale aj o tolerancii, pomoci druhým či ďalších témach sa s ním v Divadle L+S rozprávala moderátorka Adela Vinczeová (video).

Video
Zdroj: RTVS

Reč prišla aj na gay pride, ktorého sa Fero Joke nezúčastňuje. Dôvod vysvetlil pred kamerami talkshow. „Ako homosexuál sa nezúčastňujem gay pride-u. Medzi jeho účastníkmi boli aj ľudia, ktorí mali rohy, boli povyzliekaní a ja som si tak pre seba povedal, že toto nie som ja,“ opísal zabávač. Vzápätí však priznal, že aj on sa musí učiť tolerancii. „Následne som si uvedomil, že aj o tom je gay pride, že sme rôzni a ja sa musím snažiť pochopiť aj takýchto ľudí. Mojím gay pride-om je to, že teraz sedím tu pred kamerami, reláciu si pozrú diváci a dozvedia sa, že som homosexuál, že som normálny a že je to v pohode. To je môj gay pride.“ (prečítajte si aj rozhovor, ktorý poskytol Pravde)

Okrem známeho influencera pozvanie do Divadla L+S prijala moderátorka relácie Dedovizeň, Svetlana Surová a česká profesorka filozofie Anna Hogenová. Trochu inak s Adelou odvysiela RTVS na Dvojke v piatok 8. októbra o 21.35 h

© Autorské práva vyhradené

60 debata chyba
Viac na túto tému: #Adela Vinczeová #Fero Joke #František Košarišťan

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...