Búrlivák Dylan by oslávil 55! Ak ste ho milovali, nad zverejnenými zábermi Brendy a Kelly si trpko povzdychnete

Herec Luke Perry, ktorého preslávila postava Dylana v seriáli Beverly Hills 902 10, by 11. októbra oslávil 55 rokov. Herec zomrel náhle ako 52-ročný 4. marca 2019.

12.10.2021 11:30
Shannen Doherty a Luke Perry Foto:
Shannen Doherty a Luke Perry ako Brenda a Dylan v seriáli Beverly Hills 90210.
debata

Perry si v slávnom seriáli zahral rolu komplikovaného playboya a surfera Dylana, ktorý mal problémy s alkoholom, drogami aj láskou. Vášnivý vzťah prežíval s Brendou (Shannen Doherty), ale začal si aj s jej kamarátkou Kelly (Jennie Garth).

Jeho seriálová láska, herečka Jennie Garth, si na jeho nedožité narodeniny spomenula aj na Instagrame a zverejnila romantikou nabitý čierno-biely záber z úspešného seriálu. K fotografii napísala „Chýbaš mi, drahý priateľ.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennie (@jenniegarth)

V podobnom duchu sa niesol aj odkaz seriálovej Brendy, herečky Shannen Doherty. K spoločnej fotografii napísala stručné „Luke“.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ShannenDoherty (@theshando)

Poslednú rolu si Perry zahral vo filme Vtedy v Hollywoode režiséra Quentina Tarantina, jeho premiéry sa však už nedožil. Koncom februára 2019 prekonal ťažkú ​​mŕtvicu a lekári mu už nedokázali pomôcť. Pri jeho posledných chvíľach ho okrem iných sprevádzala aj jeho snúbenica, Wendy Madison Bauer. S prvou manželkou, Rachel Sharpovou (1993 – 2003), mal dve ratolesti, 22-ročného syna Jacka a 19-ročnú dcéru Sophie. Aj oni boli v posledných chvíľach života pri ňom, keď zomrel v nemocnici v kalifornskom Burbanku.

David Boreanaz Čítajte viac Seriálová Kosť má 45! Aj decentná antropologička občas experimentovala s účesmi, nie všetky vyšli na jednotku

Perry sa v Beverly Hills 90210 objavoval od začiatku v roku 1990 až do konca pôvodného projektu v roku 2000. Od novembra 1995 až do novembra 1998 však mal v seriáli prestávku. Opustil ho, pretože nechcel zostať zaškatuľkovaný v úlohe Dylana, veľmi sa mu však nedarilo.

Shannen Doherty a Luke Perry Čítajte viac Potečú slzy! Tieto spomienky na sladkú lásku Dylana a Brendy vás dostanú

Krátko pred smrťou sa mu začalo ť v kariére výraznejšie dariť a slávil úspechy v úlohe otca Archieho Andrewsa (K.J. Apa), hlavnej postavy tínedžerského hitu, seriálu Riverdale.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennie Garth #Luke Perry

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...