Z Fašianga a Kovalčíkovej z Oteckov budú... Riadne sa zapotia, ide totiž o deti

Herecká dvojica má k deťom blízko aj v seriáli Oteckovia. Teraz však skúsia čosi iné, bude to šou!

14.10.2021 00:00
debata

Na obrazovky televízie Markíza prichádza od stredy, 27. októbra 2021, celá samostatná séria veľkolepej zábavnej šou Tvoja MINI tvár znie povedome. Kým v jarnom špeciálnom vydaní šou Tvoja MINI tvár znie povedome súťažili detské hviezdy, alebo potomkovia populárnych osobnosti, teraz sa divákom predstavia zatiaľ ešte mediálne neznámi, avšak mimoriadne talentovaní chlapci a dievčatá, ktorí vzišli z otvoreného castingu.

marek fašiang, oteckovia, fašiang, Čítajte viac Ako vyzerá spoločné pózovanie seriálového tatuša a jeho lásky? V hlavnej úlohe je... Pozrite sa

Každému zo stabilných siedmich súťažiacich sa bude počas celého priebehu šou venovať jeho osobný mentor z radov populárnych tvárí Markízy. Deťom nahradia hereckého kouča, budú však aj ich veľkou podporou počas tréningov a samotného vystúpenia.

zväčšiť Herec Marek Fašiang. Foto: Markíza
Marek Fasiang Herec Marek Fašiang.

Túto zodpovednú úlohu na seba vzali obľúbení herci zo seriálového hitu Oteckovia Marek Fašiang a Jana Kovalčíková, herečka Ivana Kuxová, ktorú si diváci môžu pamätať napríklad zo seriálu Búrlivé víno, ako aj bývalí súťažiaci zo šou Tvoja tvár znie povedome – tohtoročný víťaz, herec a spevák Martin Klinčúch, moderátor Televíznych novín Viktor Vincze, speváčka Mária Čírová a komik František Košarišťan alias Fero Joke.

zväčšiť Herečka  Jana Kovalčíková. Foto: Markíza
Janka Kovalcikova Herečka Jana Kovalčíková.

A prečo sa rozhodli prijať ponuku byť súčasťou šou Tvoja MINI tvár znie povedome? „Presvedčil ma samotný formát tejto súťaže. Vedel som, že keďže je to šou plná detí, tak to bude milé a príjemné, čo aj samotný priebeh potvrdzuje,“ vysvetľuje herec Marek Fašiang. "Pretože ma hrozne baví sledovať nové talenty, ktoré sú na Slovensku. Povedala som si, že to pre mňa nebude také stresujúce, keďže nebudem musieť vystupovať. A zároveň som sa tešila aj na to, že budem môcť niekomu poradiť a povedať pár milých slov,“ pridáva sa herečka Janka Kovalčíková.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jana Kovalčiková #Marek Fašiang

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...