Osud Zlatých časov je spečatený! Divákov čakajú posledné časti, ponesú sa v znamení...

Zlaté časy Zlatých časov tak, ako to vnímam a cítim ja, skončili s definitívnym odchodom pána Milana Lasicu, opísala moderátorka relácie, Elena Vacvalová.

14.10.2021 00:00
Jaromir Hanzlik, lasica, vacvalova Foto:
Reláciu Zlaté časy čaká koniec.
debata (13)

Relácia Zlaté časy sa pomaly blíži ku koncu. Napriek nedávnemu úmrtiu Milana Lasicu, ktorý sa stal súčasťou programu v roku 2017, priniesla televízia divákom v jesennom programe niekoľko predtočených častí. Elena Vacvalová a Milan Lasica tak ešte spoločne vyspovedali hostí ako Peter Nagy, Eva Holubová, Katarína Hasprová, Martina Formanová a ďalších. Ich posledným hosťom sa stal pesničkár Jaromír Nohavica (14.10).

grace kelly-koláž Čítajte viac Slávna Grace Kellyová milovala erotikou nabitý film Juraja Herza! Aj vďaka nej sa dostal do sveta

O konci relácie sa síce špekulovalo, ale oficiálne sa jej osud spečatil až teraz. Programu dáva zbohom jeho dlhoročná tvár, moderátorka Elena Vacvalová. „Zlaté časy Zlatých časov tak, ako to vnímam a cítim ja, skončili s definitívnym odchodom pána Milana Lasicu! Zvykne sa hovoriť, že každý je nahraditeľný, ja si myslím, že každý rozhodne nie,“ vyjadrila sa Vacvalová, ktorá priznala, že roky s reláciou Zlaté časy boli pre ňu radostným pracovným obdobím. Aj vďaka tímu ľudí, ktorí ju zastrešovali.

Zlate casy Martina Formanova5 Čítajte viac Ako prebehla žiadosť o ruku od Miloša Formana? Na odpovedi jeho manželky sa dobre pobavil aj Milan Lasica

„Úprimne a z celého srdca sa chcem poďakovať celému tvorivému tímu, ktorý sa podieľal na výrobe relácie Zlaté časy. Bol to tím vysoko profesionálny, a najmä bola s nimi radosť pracovať, pretože to boli aj skvelí ľudia. Chcem sa poďakovať aj našej úžasnej kapele, bez ktorej by to v Zlatých časoch nikdy neznelo tak dokonale, ako to vždy znelo. Predovšetkým sa chcem z celého srdca poďakovať našim divákom za ich priazeň, pozornosť a vernosť Zlatým časom. Veľké poďakovanie patrí RTVS, ktorá nám dala priestor a umožnila tento krásny výnimočný projekt pre divákov vyrábať,“ dodala.

Ako uviedla televízia v oficiálnom stanovisku, ku krokom v súvislosti s pokračovaním relácie pristupovala v súvislosti s úmrtím Milana Lasicu s plnou vážnosťou. Definitívnemu rozhodnutiu ukončiť výrobu Zlatých časov predchádzali rozhovory s tvorcami relácie, najmä s moderátorkou relácie Elenou Vacvalovou a pri finálnom rozhodnutí išlo o spoločnú zhodu všetkých zúčastnených.

Milan Lasica Čítajte viac Deň, keď zomrel Milan Lasica

Posledný raz zvučka Zlatých časov priláka k obrazovke RTVS divákov 21. októbra, program sa ponesie v znamení spomienok na Milana Lasicu. Následne budú štvrtkové večery patriť novinke s Adelou Vinczeovou s názvom Boli sme pri tom.

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #Elena Vacvalová #Milan Lasica #Zlaté časy

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...