Maslo a prosecco! Gabo Kocák z Tajomstva mojej kuchyne toho v chladničke neschováva veľa

Šéfkuchár Gabo Kocák a spevák Robo Papp sú už od minulej televíznej sezóny tvárami relácie Tajomstvo mojej kuchyne.

15.10.2021 00:00
milujem slovensko Foto:
Súťažiaci v jednom tíme - Gabo Kocák, Robo Papp a Dagmar "Didiana" Dianová v šou Milujem Slovensko. Kapitánka tímu - Adela Vinczeová.
debata

Obaja si teraz prišli zasúťažiť do šou Milujem Slovensko, v ktorej práve Kocák prezradil aj to, s čím si v istom období, čo sa zásob v chladničke týka, vystačil.

Na otázku Adely Vinczeovej, čo má v chladničke, odpovedal: „Zväčša nič… Ale rok-dva dozadu som tam mával maslo a prosseco, to bolo vlastne všetko,“ opísal Kocák.

Ako ďalej známy kuchár prezradil, má za sebou niekoľko období, kedy skúšal rôzne druhy stravovania. „Mal som obdobie vegetariánstva aj vegánstva, obdobie s alkoholom aj bez neho,“ priznal. Na otázku moderátorky, ktoré obdobie bolo najťažšie, dodal: „Kombinácia vegetariánstva bez alkoholu – tak to bolo strašné obdobie,“ opísal so smiechom. Viac si pozrite vo videu.

Video
Zdroj: RTVS

Šou Milujem Slovensko, v ktorej sa okrem Gaba Kocáka objaví aj Robo Papp, Milan „Junior“ Zimnýkoval, Juraj Bača, Dagmar „Didiana“ Dianová a Petra Tóthová zo šou Pečie celé Slovensko si pozrite v piatok o 20:30 na Jednotke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Milujem Slovensko

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...