Hviezda Koruny a oscarovej Favoritky sa nenudí! Colmanovú milujú diváci aj kritici

S rolou kráľovnej Alžbety II. sa rozlúčila. V seriáli Koruna nahradí britskú herečku Oliviu Colmanovú jej kolegyňa Imelda Staunton. Rozhodne sa však nedá hovoriť, že by Colman mala núdzu o pracovné príležitosti.

22.10.2021 01:00
Britain LFF The Lost Daughter Premiere Foto: ,
Herečka Olivia Colman v kreácii Christian Dior Haute Couture.
debata

Držiteľku Oscara aktuálne zamestnávajú povinnosti spojené s propagáciou novinky The Lost Daugther, ktorej kvalitu už niekoľko mesiacov ospevujú mnohí kritici. Naposledy sa 47-ročná rodáčka z Norwichu objavila na premiére filmu počas londýnskeho filmového festivalu, kde sprevádzala režisérku a scenáristku Maggie Gyllenhaalovú aj dve mladšie kolegyne – herečky Jessie Buckleyovú a Dakotu Johnsonovú. (galériu si pozrite nižšie)

Už niekoľko týždňov je tiež známe, že sympatickú herečku čaká nový projekt po boku miláčika tínedžerského publika a hviezdy filmu Duna – herca Timotheé Chalameta. Spoločne by sa mali objaviť v novom spracovaní príbehu o Willym Wonkovi, známom výrobcovi čokolády z príbehu Charlie a továreň na čokoládu.

Herečka Olivia Colman v kreácii Emilie...
Herečka Ruth Wilson na premiére filmu The Lost...
+4Zľava: Režisérka a scenáristka Maggie...

Olivia Colman hereckým talentom viackrát potvrdila svoje herecké kvality, ale jej veľkou devízou je aj obľúbenosť medzi divákmi. Iba pred pár mesiacmi sa realizoval prieskum, v ktorom respondenti odpovedali na otázku o najobľúbenejšej britskej herečke či hercovi.

Colman síce anketu nevyhrala, no skončila v prvej desiatke ženských hviezd na druhom mieste – tesne za Judi Denchovou. Hrdinka oscarovej drámy Favoritka porazila aj také kolegyne ako Kate Winslet, Julie Walters či Emma Watson.

Prekvapivé boli výsledky v mužskom rebríčku. Tomu totiž dominoval herec Tom Hardy, ktorý v obľube medzi fanúšikmi dokonca predbehol predstaviteľov Jamesa Bonda – hercov Daniela Craiga aj zosnulého Seana Conneryho.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #obľúbenosť #talent #príležitosť #Olivia Colman

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...