Adele je späť! Nový singel za pár hodín nazbieral milióny zhliadnutí - pozrite si video

Už pred niekoľkými dňami ohlásila na sociálnych sieťach príchod nového singla aj albumu. Očakávaniam je koniec, speváčka Adele pár minút po polnoci zo štvrtka na piatok zverejnila novinku po šiestich rokoch.

15.10.2021 12:03
Speváčka Adele na archívnom zábere z roku 2017. Foto: ,
Speváčka Adele na archívnom zábere z roku 2017.
debata (6)

Skladba Easy on me je prvým singlom z albumu, ktorý by sa mal objaviť v predaji v polovici novembra. Britská rodáčka a držiteľka niekoľkých cien Grammy ho odpremiérovala už aj s hotovým videoklipom, ktorý si len za pár hodín od zverejnenia pozrelo bezmála 20 miliónov užívateľov.

Pieseň je symbolom oficiálneho návratu Adele po šesťročnej prestávke od 25. apríla a ako naznačila nielen v Easy on me, ale aj ďalších skladbách spieva o svojom detstve, o rozvode a o tom, čo sa naučila. "Na mojej ceste som sa o sebe naučila veľa boľavých právd. Odhodila som veľa vrstiev, ale tiež som sa zabalila do nových. Mám pocit, že som konečne naozaj začala cítiť. Zašla by som až tak ďaleko, že by som povedala, že som sa v živote necítila pokojnejšia. A tak som pripravená konečne vydať tento album,“ napísala Adele na sociálnej sieti o novej hudbe. Prvé reakcie fanúšikov sú, samozrejme, prevažne nadšené. Na zvyšok albumu, ktorý opäť dostal číselný názov – v tomto prípade číslo 30 – si však budú musieť ešte pár týždňov počkať.

Tridsaťtriročná hudobná diva v novom klipe predvádza aj svoje „nové“ ja. Reč je, samozrejme, o vizuálnej zmene, ktorou prešla za posledné roky. Kyprejšia bacuľatá Britka sa vrhla na cvičenie a zhodila niekoľko desiatok kilogramov. O tom, akou veľkou fanúšičkou pohybu sa stala, porozprávala aj v jednom z rozhovorov, ktoré sprevádzajú jej veľký návrat.

Adele Čítajte viac Adele na obálke s bujným dekoltom, ako diva aj diskožienka: Hovorí o láske i chudnutí

„Pri cvičení som sa cítila lepšie. Nikdy nešlo o chudnutie, ale vždy o to, aby som sa stala silnejšou a venovala som si každý deň nejaký čas bez telefónu. Dnes cvičím dvakrát alebo trikrát denne… ráno urobím svoje váhy, potom popoludní sa idem niekam prejsť či na túru alebo boxujem a potom si idem v noci ešte zacvičiť kardio. A robím to s trénermi. Chápem, že pre veľa ľudí to nie je možné,“ uviedla pre britský Vogue.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Adele (@adele)

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #YouTube #milióny #Adele #klip #zhliadnutie

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...