Spoznáte túto slávnu oscarovú divu? Neuveriteľné, pre novú rolu sa zmenila o 50 kíl

Na prvý pohľad na nepoznanie! Herečka Reneé Zellweger sa pre najnovšiu rolu zmenila tak, že prvé zábery vyvolali ošiaľ fanúšikov na internete.

19.10.2021 00:00
638080653 Foto:
Herečka Renee Zellweger stvárnila hlavnú úlohu v pripravovanom seriáli s názvom The Thing About Pam, kde hrá vrahyňu Pam Huppovú.
debata

Držiteľka dvoch Oscarov sa pred pár dňami vrhla na nakrúcanie televíznej novinky – kriminálnej minisérie s názvom The Thing about Pam, ktorá je založená na skutočných udalostiach. Päťdesiattriročná Zellweger v nej získala úlohu hlavnú – stvárni vrahyňu Pam Huppovú, ktorej príbeh šokoval pred pár rokmi Ameriku.

Huppová brutálne zavraždila ženu menom Betsy Faria a za toto zabitie nespravodlivo odsúdili jej manžela Russa. Príbeh sa sústreďuje na obdobie roka 2019, keď vyšetrovatelia pochopili, že pri hľadaní vraha urobili chybu a keď bola americká vrahyňa odsúdená na doživotie bez možnosti skrátenia trestu.

zväčšiť Herečka Reneé Zellweger na zábere z roku 2020. Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 1688184466 Herečka Reneé Zellweger na zábere z roku 2020.

Zellweger sa pre autentické priblížení sa k podobe skutočnej vrahyne nechala zmeniť nielen maskérmi s protetickým maskovaním tváre a parochňou, ale zároveň celú sériu odohrá aj v telovom „obleku“, vďaka ktorému pridala ku svojej štíhlej a útlej postave niekoľko desiatok kilogramov. Zábery z New Orleans, kde sa začalo minulý týždeň nakrúcať, zachytávajú slávnu hollywoodsku hviezdu oblečenú v elastických čiernych legínsach a športovej bunde. Vyzerá akoby vážilo dobrých sto kíl.

Herečka Jessica Chastain v šatách Burberry na premiére filmu The Eyes of Tammy Faye. Čítajte viac Ryšavá kráska na nepoznanie: Najprv vo filme a potom... takto ju vystrojili na premiéru!

V minulosti pritom Renee Zellweger pre filmovú rolu priberala aj skutočne – reč je o jej kultovej úlohe Bridget Jonesovej, ktorú stvárnila v niekoľkých filmoch. Slávna blondínka si za svoje herecké umenie aj ochotu podstúpiť vizuálne premeny odniesla domov množstvo cien. Najvzácnejšími sú pravdepodobne dva Oscary, z ktorých jedného má za rolu vo filme Návrat do Cold Mountain a druhého získala len nedávno za stvárnenie speváčky Judy Garlandovej v snímke Judy. Pre túto rolu zase niekoľko kilogramov zhodila a celkovo vyzerala veľmi šľachovito a vychudnuto.

debata chyba
Viac na túto tému: #zmena #rola #Renée Zellweger #vrahyňa #Pam Hupp

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...