O Ivete Bartošovej vzniká miniséria! Kto ju stvárňuje pred kamerami? Vnučka slávneho Limonádového Joea

U našich susedov vzniká miniséria o zosnulej českej speváčke Ivete Bartošovej, stvárňuje ju 26-ročná Anna Fialová. Čo hovoríte na jej podobu s českou hviezdou?

19.10.2021 13:30
debata

Prvé fotografie z nakrúcania prezrádzajú, že hlavnú postavu tvorcovia zverili 26-ročnej herečke Anne Fialovej. Ako uvádza blesk.cz, pri výbere herečky zavážila aj vizuálna podoba Fialovej s Bartošovou. Jej nežná tvár naozaj pripomína tvár hviezdy, ktorá má na konte hity ako Málo mě zná, Medové dny, Víš lásko, Dva roky prázdnin, Dej mi ruku, Útoč láskou… Miniséria s názvom Iveta by sa mala dostať na obrazovky budúci rok.

zväčšiť Natáčanie seriálu s názvom Iveta - herečky... Foto: Profimedia
fialová Natáčanie seriálu s názvom Iveta - herečky Anna Fialová (vpravo) a Eliška Křenková.

Anna Fialová má už za sebou úlohy vo filmoch ako Padesátka, Lída Baarová, čochvíľa ju uvidíme aj v novinke Vánoční příběh režisérky Ireny Pavláskovej. Pred kamerami debutovala v roku 2004 v komédii Román pro muže.

zväčšiť Speváčka Iveta Bartošová a Peter Sepeši. Foto: Alan Pajer
Sepesi Bartosova Speváčka Iveta Bartošová a Peter Sepeši.

Ak je vám jej priezvisko povedomé, nemýlite sa. Mladá herečka je vnučkou herca Karla Fialu, ktorý si zahral vo filme Limonádový Joe (1964). Jej seriálovú sestru, dvojičku Ivanu, stvárňuje známa česká herečka Eliška Křenková (31), ktorú môžu diváci poznať najmä vďaka seriálu Českej televízie Vyprávěj.

Iveta Bartošová Čítajte viac Smutné výročie! Iveta Bartošová by oslávila 55 rokov, jej turbulentný život sa skončil tragicky

Iveta Bartošová tragicky zomrela 29. apríla 2014 ako 48-ročná v Uhříněvsi pri Prahe. Posledné roky svojho života žila Bartošová pod drobnohľadom bulváru. Prekonávala osobné problémy, psychický stres a liečila sa tiež zo závislosti od liekov. Jej kariéra, ale aj osobný život sa v posledných rokoch odohrával v sínusoide. Po Bartošovej zostal syn, Artur Štaidl, ktorý bol jej jediným dieťaťom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Iveta Bartošová #Anna Fialová

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...