Harrison Ford ako Indiana Jones s novou ženskou posilou! Pozor, toto (sa) s ňou chystá

V lete prerušili nakrúcanie pre jeho zranenie, ale zdá sa, že herec Harrison Ford je už v poriadku. Vracia sa asi vo svojej najslávnejšej úlohe Indianu Jonesa.

21.10.2021 00:00
638710743 Foto:
Herec Harrison Ford a jeho kolegyňa Phoebe Waller-Bridge na nakrúcaní filmu Indiana Jones 5 na Sicílii.
debata

Takmer osemdesiatročného hollywoodskeho herca zachytili objektívy reportérov v utorok popoludní neďaleko historickej stavby chrámu na Sicílii. V okolí tisícročia starej pamiatky sa nachádzal početný filmový štáb, ktorý zabezpečoval nakrúcanie niekoľkých kľúčových scén filmu.

Ford, vo svojej typickej koženej bunde a s klobúkom na hlave bol neprehliadnuteľný už zďaleka. Rovnako dobre sa dala identifikovať aj jeho nová filmová partnerka. Slávneho dobrodruha a archeológa v piatom filme úspešnej série sprevádza britská herečka Phoebe Waller-Bridge, známa najmä zo seriálu Fleabag, ale tiež ako scenáristka ostatnej bondovky – filmu Nie je čas zomrieť.

VIDEO: Nakrúcanie piateho Indianu Jonesa

Video

Práve okolo Waller-Bridgeovej sa už nejaký ten mesiac šíria chýry ako o novej náhradníčke Indianu Jonesa v novej frančíze, ktorá by mohla vstúpiť do kín až po uvedení piateho dielu. Tvorcovia sa vraj už dlhší čas snažili prísť s nápadom, ako sériu revitalizovať a dodať jej aj novú hlavnú postavu, keďže Ford aj vzhľadom na vek už asi nakrúcanie šiesteho filmu nebude chcieť absolvovať.

zväčšiť Scenáristka a herečka Phoebe Waller-Bridge. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Britain No Time To Die World Premiere Scenáristka a herečka Phoebe Waller-Bridge.

Tridsaťšesťročná britská hviezda by vraj mala byť novou hrdinkou, ktorá dostane veľký priestor v pripravovanom filme a podľa reakcií publika je celkom možné, že sa neskôr verejnosť dočká aj filmu, v ktorom bude stvárňovať hlavnú postavu ona sama.

Okrem uvedenej dvojice by sa v piatom Indianovi Jonesovi mal predstaviť napríklad aj herci Mads Mikkelsen, Antonio Banderas, Josh Gad, Boyd Holbrook alebo Shaunette Renee Wilson. O réžiu indianajonesovskej novinky sa postará James Mangold.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #Harrison Ford #Indiana Jones #nakrúcanie #Phoebe Waller-Bridge

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....