41 rokov po princeznej Arabele je Nagyová opäť v rozprávke: Ako kráľovná! Vyzerá takto

Dvadsaťosem rokov ubehlo od momentu, čo stála naposledy pred kamerou a ešte o trinásť viac od chvíle, čo si zahrala vo svojej najslávnejšej úlohe. Herečka Jana Nagyová, ktorú asi nik nenazve inak ako princezná Arabela, sa vracia do rozprávkového žánru.

21.10.2021 10:22
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Objevuj památky (@objevujpamatky)

Dnes 62-ročná herečka sa objaví v úlohe kráľovnej Ľudmily v novej rozprávke Mamánek, ktorú nakrúca herec a režisér Jan Budař. Ten si v snímke, ktorú produkuje spoločnosť Bontonfilm, zahral tiež. Tvorcovia v týchto dňoch zverejnili prvé zábery z nakrúcania, na ktorých vidieť Nagyovú v historickom pompéznom kostýme kráľovnej.

zväčšiť Herečka Jana Nagyová ako kráľovná v rozprávke... Foto: BONTONFILM
Herečka Jana Nagyová ako kráľovná v rozprávke Mamánek. Herečka Jana Nagyová ako kráľovná v rozprávke Mamánek.

Ako informoval portál Super.cz, získať kedysi mimoriadne populárnu slovenskú herečku do role nebolo vôbec jednoduché. Budař sa však vynašiel a pomohli mu sociálne siete. „Je to veľmi nezvyčajné, ale Jan Budař oslovil cez Instagram moju najmladšiu dcéru s prosbou o prepojenie,“ prezradila Nagyová. „Dlho sme sa potom poznali len cez obrazovku vďaka rozhovorom cez internet a osobne sme sa stretli až v lete,“ uviedla tiež Nagyová, ktorá do projektu vstúpila ako tretia voľba.

zväčšiť Herečka Jana Nagyová ako kráľovná v rozprávke... Foto: BONTONFILM
nagyova1 Herečka Jana Nagyová ako kráľovná v rozprávke Mamánek.

Rolu kráľovnej mala pôvodne hrať Libuše Šafránková, no tá ešte za svojho života režiséra a herca Budařa odmietla. Nasledujúca náhrada, herečka Hana Maciuchová, ktorá bola do projektu potvrdená, podľahla boji s chorobou. Mamánek, ktorý čakal na výrobu niekoľko rokov, sa však napokon dočkal. Okrem Nagyovej a Budařa sa v ňom objaví aj Veronika Khek Kubařová či Ondřej Vetchý a premiéra je plánovaná na september budúceho roka.

Počas prvých týždňov nakrúcania vznikol aj rozhovor pre portál iDnes.cz, v ktorom niekdajšia princezná Arabela hovorila aj o svojej rodine. Jana Nagyová je dnes už dvojnásobná stará mama, no jedného vnuka vída relatívne málo, keďže žije aj s rodinou na Novom Zélande.

Jana Nagyová a Dagmar Patrasová Čítajte viac Arabela kontra Xénia! Krásne a také rozdielne - aké sú dnes?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #Jana Nagyová #rozprávka #Kráľovná #Arabela #Mamánek

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...