Upiecť dokonalý chlieb? Tak to je veda! Na aké chyby upozorňujú porotkyne šou Pečie celé Slovensko?

V nedeľu večer sa finalisti šou Pečie celé Slovensko pustia do ďalších súbojov.

24.10.2021 13:26
pečie celé slovensko Foto:
Chrumkavý a voňavý chlieb - komu zo súťažiach sa podarí ten najlepší?
debata (15)

Poriadne ostrý súboj sa odohrá pri pečení chleba. Jednoduché či ťažké zadanie? Ako pre koho… Porotkyne šou, Petra Tóthová a Jozefína Zaukolcová, budú pri posudzovaní upečených chlebíkov nekompromisné. Čo si budú pri ich hodnotení všímať a akým chybám by sa mali finalisti rozhodne vyhnúť?

Petra Tóthová opisuje, na čo si dá pri hodnotení zvlášť veľký pozor: „Ako znie, keď sa do chleba zareže nôž, či sú v ňom jemné alebo veľké bublinky, či sa vráti do pôvodného tvaru, keď doň jemne zatlačím.“ Druhá porotkyňa, Jozefína Zaukolcová, o čosi prísnejšie dodáva. "Nechcem vidieť spálený chlieb, ale ani taký, ktorý má vo vnútri čosi mokré a ťažké, nebodaj hutnú striedku. Viac si pozrite vo videu.

Video
Zdroj: RTVS

V nedeľu večer sa v šou Pečie celé Slovensko rozlúčime už s tretím finalistom. Počas desiatich týždňov v nej predstavujú svoje cukrárske a pekárske zručnosti súťažiaci, ktorých čaká pred kamerami ešte množstvo náročných výziev, než sa trojica najúspešnejších z nich dostane do masterfinále.

Petra Tothova   porotkyna sou Pecie cele Slovensko Čítajte viac Muži sú skôr cukrári-inžinieri! Čo to znamená? Vysvetľuje porotkyňa šou Pečie celé Slovensko

Ako sa finalistom bude dariť pri plnení výziev si pozrite v nedeľu o 20:30 na Jednotke.

© Autorské práva vyhradené

15 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Pečie celé Slovensko

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...