Sumy vyrážajúce dych! Gadot s Reynoldsom vraj dostanú 20 miliónov, ale The Rock... omnoho viac

Niekde medzi 160 až 200 miliónmi dolárov sa údajne pohybuje rozpočet pripravovaného filmu z produkcie Netflixu, v ktorom sa stretla trojica mimoriadne žiadaných akčných hviezd. Robí to z neho najdrahší film v histórii streamovacej platformy.

25.10.2021 12:00
Herečka Gal Gadot a jej manžel Yaron Varsano Foto:
Herečka Gal Gadot a jej manžel Yaron Varsano na akcii ELLE Women In Hollywood Celebration, sponzorované značkami Ralph Lauren a Lexus. (Photo by )
debata

V snímke Red Notice sa ako hlavné hviezdy predstavia Ryan Reynolds, Dwayne Johnson a Gal Gadot. Trojica hlavných hrdinov si podľa odhalených informácií pripíše na svoje bankové kontá poriadne tučné sumy. Výšku honorárov za výkony v snímke, ktorá by sa mala objaviť na Netflixe o pár týždňov, síce oficiálne zástupcovia Netflixu nepotvrdili, no asi nebude úplne „vytiahnutá z päty“.

Podľa viacerých odborníkov je vo výške platov jednotlivých hercov zahrnutá ich popularita a renomé – každý z nich má na konte za posledné roky niekoľko kasových trhákov. To z nich robí aj tváre lákavé pre diváka, čím sa ich cena vlastne navyšuje.

Podľa informácií, ktoré prinieslo viacero amerických médií, si americko-izraelská herečka Gal Gadot (známa najmä ako Wonder Woman) pripísala na konto 20 miliónov dolárov. Honorár jej mužského kolegu Reynoldsa by mal byť vraj identický – teda rovnako 20 miliónov dolárov.

Obaja herci si však prídu skrátka pri svojom treťom kolegovi – bývalom zápasníkovi wrestlingu Dwayneovi Johnsonovi, ktorý je už nejaký rok aj najlepšie plateným hercom na svete vôbec.

Výška jeho honoráru nebola odtajnená, ale údajne ide rádovo o desiatky miliónov viac ako v prípade jeho dvoch kolegov z filmu Red Notice. Suma by mohla dosiahnuť až hodnotu 50 miliónov. Toľko vraj Johnson dostane vyplatené aj za svoj nový film Red One, ktorý by mal prísť do kín onedlho.

Jennifer Hudson prišla na vyhlásenie podujatia...
Zľava: Šéfredaktorka magazínu ELLE Nina Garcia,...
+21Herečka Gal Gadot prišla v šatách Saint Laurent.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #honorár #Dwayne Johnson #milión #Ryan Reynolds #Gal Gadot #výška

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...