Pagáčová si odskočila od porotcovania do klipu. Bude to dojímavé, sľubuje Krajčo

Skupina Kryštof predstavuje emotívnu baladu Do nebe se propadám. V klipe si pripravila prekvapenie pre fanúšikov.

25.10.2021 13:17
superstar, patrície pagáčová, Foto:
Patrície Pagáčová na zábere z nakrúcania aktuálnej série Superstar.
debata (1)

Je z nového albumu Halywůd, ktorý vyšiel 8. októbra a priniesol nielen tanečné rytmy a refrény, ktoré fanúšikovia nedostanú z hlavy, ale aj jednu z najsilnejších balád doterajšej tvorby tejto populárnej kapely.

Novinka Do nebe se propadám nadväzuje na úspešné hity Hvězdáři a Ty a já. Práve k tejto balade dokončuje kapela videoklip z režisérskej dielne Richardovej ženy Karin Krajčo Babinskej.

„Myslím, že bude chcieť nadviazať na svoje predošlé klipové príbehy Ty a já, Zůstaň tu se mnou a Vánoční. Podľa toho, čo mi hovorila, to bude celkom emotívne. Uvidíme, či nekecá,“ popisuje s úsmevom spevák.

Popri kapele, ktorá nebude chýbať v klipe, by sa však pred kamerami mala objaviť aj jedna z najpopulárnejších tvárí českej scény súčasnosti. Reč je o herečke Patricii Pagáčovej, ktorá je dobre známa aj ako porotkyňa aktuálne prebiehajúcej speváckej súťaže Superstar. Akú rolu jej prisúdila režisérka, sa ukáže už o pár dní pri premiére videoklipu.

Kapela Kryštof momentálne koncertuje na akustickom turné, kde predstavuje aj piesne z nového albumu a dúfa, že svoj koncertný rok zakončia v decembri v dvakrát vypredanej O2 aréne.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #videoklip #Kryštof #balada #Patricie Pagáčová

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....