Pekne sme sa vytrápili, opisuje Norisová návrat k postave Kristíny Važanovej z Hniezda

Soňa Norisová sa po niekoľkomesačnej prestávke vrátila k postave Kristíny Važanovej zo seriálu Hniezdo. Ako sa jej nakrúcalo Priznanie?

27.10.2021 00:00
soňa norisová, seriál priznanie, Foto:
Soňa Norisová ako Kristína Važanová.
debata

Po takmer dvoch mesiacoch nakrúcania je hotovo! Padla posledná klapka nového seriálu RTVS s názvom Priznanie, voľného pokračovania hitu Hniezdo. Diváci sa tak v roku 2022 opäť stretnú aj s hlavnými postavami Hniezda, ktoré pod taktovkou režiséra Braňa Mišíka stvárnili Soňa Norisová a Alexander Bárta. Pribudli však aj nové postavy v podaní hercov ako Lucia Vráblicová, Kamil Mikulčík, Rebeka Poláková, Peter Kočiš či Ján Gallovič.

Práve návrat k hereckým kolegom Hniezda si pochvaľuje predstaviteľka Kristíny Važanovej, Soňa Norisová. "Na nakrúcanie som sa tešila práve preto, že sme sa opäť stretli s hereckými kolegami a štábom Hniezda, na čele s režisérom Braňom Mišíkom. Pre mňa to bolo veľmi poctivé nakrúcanie, nerobili sa žiadne kompromisy, za čo som veľmi vďačná. Pekne sme sa, v dobrom slova zmysle, vytrápili,“ prezradila.

seriál priznanie, bárta, mišík, Čítajte viac RTVS hlási hotovo: Padla posledná klapka nového "Hniezda"! Kedy ho uvidíte?

Prácu na Priznaní si pochvaľuje aj Norisovej seriálový manžel, Alexander Bárta. „Na nakrúcaní panovala vynikajúca atmosféra. Braňo sa obklopil ľuďmi a štábom, ktorú tú vynikajúcu atmosféru vedia vytvoriť, takže to bola veľmi príjemná práca,“ povedal herec.

zväčšiť Prvé zábery zo seriálu Priznanie. Foto: RTVS
seriál priznanie, Prvé zábery zo seriálu Priznanie.

Pred kamerami Priznania sa objavila aj herečka Jana Kvantíková, ktorú sme videli vo výraznej ženskej postave v seriáli televízie JOJ, Slovania. V ňom stvárňovala Ladu, manželku Radúza (Tomáš Maštalír). Kvantíkovú diváci navyše uvidia aj v ďalšom projekte, na ktorom participuje RTVS – vo finálovej časti série Mária Terézia, v ktorej sa predvedie ako Isabella Parmská.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Soňa Norisová #seriál Priznanie

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...