Pauhofová či Marcinková v pokračovaní kinohitu! Vyzerajú božsky, ale nepripomína vám to..?

Oficiálny trailer k pokračovaniu jedného z najúspešnejších slovenských filmov posledných rokov zverejnili jeho tvorcovia v stredu. Reč je o snímke Šťastný nový rok 2 s podtitulom Dobro došli. Asi už názov naznačí, kde sa bude odohrávať.

28.10.2021 00:00
210522 MC SNR2 6158 Foto:
Zľava: Antónia Lišková, Táňa Pauhofová, Zuzana Norisová a Gabriela Marcinková na zábere z pokračovania filmu Šťastný nový rok.
debata (5)

Áno, po idylickej atmosfére Vysokých Tatier sa tentoraz presunuli hlavní protagonisti do slnečného Chorvátska. Práve v obľúbenom dovolenkovom rezorte mnohých Slovákov aj Čechov vznikol film, ktorý by sa mal o pár týždňov objaviť v kinách a lákať divákov tak ako jeho predchodca.

Lákadlom, samozrejme, bude najmä kvarteto hlavných hrdiniek v zložení Táňa Pauhofová, Gabriela Marcinková, Antónia Lišková a Zuzana Norisová. Ich osudy nie sú uzavreté a tak najmä fanúšikov filmu, alebo romantického žánru vo všeobecnosti, bude zaujímať, ako pokračujú ďalej.

Zľava: Herečka Emília Vášáryová, Jiří Bartoška...
Zľava: Antónia Lišková, Táňa Pauhofová, Zuzana...
+3Herec Marek Majeský a Anna Kadeřávková...

S oficiálnym trailerom sa objavili na verejnosti aj prvé oficiálne zábery, ktoré naznačujú, že štvorica herečiek sa opäť dočkala pestrej a príťažlivej garderóby. Florálne motívy, dlhé letné šaty, dokonalo upravený účes aj mejkap. Túto stránku tvorcovia nepodceňovali od začiatku (teda už kedysi pri vzniku seriálu Milenky, ktorý akoby stál na počiatku projektu) a neurobili tak ani teraz.

Zábery Martina Črepa, kde kráča štvorica pôvabných herečiek jednou z chorvátskych uličiek, môžu pôsobiť povedome. Podľa nás jednoznačne pripomínajú promo fotografie zo slávneho Sexu v meste s jeho kvartetom amerických herečiek. To však asi nebude na škodu, konieckoncov – niekdajší projekt Milenky, z ktorého tvorcovia preniesli ústredné herecké kvarteto do filmu (hoci so zmenenými menami aj osudmi), niesol aj takéto prívlastky. A trošku podobnosti s hitom, ktorý lákal do kín po celom svete, predsa neuškodí.

Okrem štvorice populárnych slovenských herečiek sa vo filme objaví množstvo známych tvárí českého aj slovenského hereckého sveta, medzi nimi Emília Vášáryová, Ján Koleník, Jiří Bartoška, Tomáš Maštalír, Marek Majeský i Petr Vaněk. Objavia sa aj herecké legendy Dagmar Havlová a Jozef Vajda.

„Film sme nakrúcali v čase končiaceho lockdownu za prísnych opatrení. Bolo to dobrodružstvo a je malý zázrak, že sa to podarilo a nakrútilo bez ujmy,“ prezradil pre médiá Koleník. Herec priznal, že je za to vďačný a nepovažuje to za samozrejmosť. „Bola to moja jediná zahraničná cesta počas toho obdobia. Preto na to spomínam aj ako na dovolenku. Dúfam, že sa tá príjemná letná a dovolenková nálada prenesie aj na plátno kín.“

Pôjdete si pozrieť Šťastný nový rok 2 do kín aj vy? Hlasujte v našej ankete. A, samozrejme, nezabudnite si pozrieť trailer.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Táňa Pauhofová #Zuzana Norisová #Gabriela Marcinková #Antónia Líšková #Šťastný nový rok

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...