Prečo Dangl nikdy nemal humoristickú dvojicu? Všetci ma se.., vysvetlil Vinczeovej

Televízni diváci Jednotky sa znovu dočkajú moderátorky Adely Vinczeovej. Nový formát pod názvom Boli sme pri tom má na premiérovú epizódu nachystané spomienky na humor na obrazovkách verejnoprávnej televízie. Budú hostia vtipní?

28.10.2021 00:00
 MKF2886 Foto:
Moderátorka Adela Vinczeová s hosťami relácie Boli sme pri tom - zľava: Štefan Skrúcaný, Oldo Hlaváček a Dano Dangl.
debata

Odpoveď na to sa diváci dozvedia asi len vtedy, ak si vo štvrtok podvečer sadnú k novému programu RTVS. Už dnes je však jasné, že hosťami v premiérovej časti budú humoristi a herci Štefan Skrúcaný a Oldo Hlaváček, ktorých doplní aj Dano Dangl.

Práve Dangl patrí medzi v súčasnosti najznámejšie tváre z televíznych obrazoviek, pričom sa veľmi často objavuje aj v tandeme s Vinczeovou. Či už ako súperi jeden proti druhému v šou Milujem Slovensko alebo ako kolegovia v súťažnej šou 2 na 1 na obrazovkách Markízy.

VIDEO ukážku z relácie Boli sme pri tom si pozrite tu

Video
Zdroj: RTVS

Napriek tomu, že dvojica je relatívne zohratá, Vinczeová sa rozhodla v relácii pátrať aj po tom, prečo humorista ako Dangl nikdy nepôsobil v nejakej osvedčenej humoristickej dvojici, ako to bolo medzi slovenskými zabávačmi zvykom. (Konieckoncov, aj Oldo Hlaváček bol známy v spojení so zosnulým Ivanom Krajíčkom a Štefan Skrúcaný zase ako sparing-partner v zábavných šou po boku Mira Nogu)

„Ty si vždy mal, máš okolo seba nejakú partičku ľudí, ale nemal si nikdy dvojicu. Prečo,“ opýtala sa v relácii Boli sme pri tom moderátorka svojho kolegu. "Nemal. Lebo ma všetci s..ú, " odpovedal jej pohotovo Dangl. Zároveň tiež vysvetlil, prečo sa tak často smeje – niekedy aj na vlastných vtipoch. Podľa jeho slov sa občas cíti ako schizofrenik, ktorý má v sebe druhú osobu a tá mu často hovorí, aby sa smial.

zväčšiť Moderátorka Adela Vinczeová je tvárou novej... Foto: RTVS
MKF2593 Moderátorka Adela Vinczeová je tvárou novej relácie RTVS Boli sme pri tom.

Viac sa už dozviete v novej relácii Boli sme pri tom, ktorá na obrazovkách RTVS nahradila formát Zlaté časy. Naladiť si ju diváci môžu vo štvrtok o 20:30.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #spolupráca #dvojica #Dano Dangl #Adela Vinczeová #Boli sme pri tom

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...