Nakrúcanie či rodinná dovolenka? Marcinková si užila z každého rožku...

Ešte počas doznievajúcej druhej vlny pandémie sa odohrával štart nakrúcania romantického filmu Šťastný nový rok 2 s podtitulom Dobro došli. Tvorcovia s ním zamierili do slnečného Chorvátska a pokúsili sa zachytiť idylickú dovolenkovú atmosféru.

29.10.2021 00:00
gabika marcinková, pán profesor, seriál pán... Foto:
Herečka Gabika Marcinková.
debata

Hoci to za daných podmienok nebolo až také jednoduché, z traileru, ktorý zverejnili v stredu sa zdá, že sa im to celkom podarilo. Nadšenie však neskrývali ani jednotliví protagonisti. Herečka Antónia Lišková, ktorá žije s rodinou v Taliansku, priznala, že spočiatku to nebolo pre ňu ľahké. „Po dlhom čase som vycestovala do zahraničia a trvalo mi pár dní, kým som sa upokojila. Potom to už bolo ako v rozprávke, nádherné miesto, more, v ktorom sme sa kúpali, hoci bolo 18 stupňov, a moja ‚slovenská rodina‘. Čo viac si želať,“ zaspomínala si Lišková.

Na plátne sa opäť zišla s trojicou slovenských kolegýň v zložení Táňa Pauhofová, Zuzana Norisová a Gabriela Marcinková. Posledná menovaná si vraj tiež užila prípravy filmu v rodinnej atmosfére. Hoci trošku inej a intenzívnejšej než jej kolegyne. „Za dvojkou sme cestovali až do Chorvátska pre zmenu s dvoma deťmi: 2,5-ročnou Emou a šesťtýždňovým Jakubom. Čiže väčšina mojej pozornosti smerovala k tomu, aby boli deti spokojné. Čo sa nám viac-menej darilo,“ prezradila Marcinková.

zväčšiť Zľava: Antónia Lišková, Táňa Pauhofová, Zuzana... Foto: Martin Črep
210522 MC SNR2 6106 Zľava: Antónia Lišková, Táňa Pauhofová, Zuzana Norisová a Gabriela Marcinková na zábere z pokračovania filmu Šťastný nový rok.

Doplnila tiež, že stretnutie so štábom a ľuďmi na pľaci malo tiež rodinný náboj. „Producentka Adriana Kronerová vie okolo seba zhromaždiť ľudí, ktorí sú vlastne taká ďalšia rodina,“ vysvetlila hviezda seriálu Pán profesor a jedna z ústredného kvarteta Šťastného nového roku.

Film má naplánovanú premiéru na druhý sviatok vianočný, teda na 26. decembra 2021. Okrem spomenutých dám v ňom diváci uvidia aj Jána Koleníka, Tomáša Maštalíra, Emíliu Vášáryovú, Dagmar Havlovú, Jiřího Bartošku či Mareka Majeského s Annou Kadeřávkovou.

Zľava: Herečka Emília Vášáryová, Jiří Bartoška...
Zľava: Antónia Lišková, Táňa Pauhofová, Zuzana...
+3Herec Marek Majeský a Anna Kadeřávková...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #nakrúcanie #Gabriela Marcinková #Antónia Líšková #Šťastný nový rok

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....