S manželom prvýkrát až po svadbe? A chrápal, pýtal sa Dangl známej superstaristky

Slovenský divák si ju možno ešte pamätá ako roztomilú, tak trošku naivnú, no určite talentovanú speváčku zo Superstar. Kedysi Dominika Stará je dnes Dominika Jurena.

29.10.2021 11:40
debata (1)
Video
Zdroj: RTVS

Sympatická blondínka sa stala súčasťou tímu Dana Dangla v obľúbenom televíznom vedomostnom súboji, pričom sa nevyhla zvedavým otázkam svojho kapitána. Ani Dangl sa nevyhol troche rešeršovania o Dominike, z ktorého mu vyplynulo, že sa výrazne riadi kresťanskými hodnotami a pravidlami. Jedným z nich bolo aj to, že so súčasným manželom zažili prvú spoločnú noc až po svadbe.

Na margo toho si známy slovenský humorista neodpustil ani zvedavú otázku. „Zaľúbila si sa, zasnúbila, vydala. Ty pôsobíš ako princezná, aj žiješ ako princezná… Ale aké to bolo ráno zobudiť sa prvýkrát vedľa cudzieho chlapa,“ opýtal sa Dangl speváčky. „Bol to nezvyk, ale bolo to pekné,“ pohotovo odvetila Dominika Jurena, ktorá si vraj priezvisko nechala v pôvodnej manželovej podobe, bez „ová“. „Takto sa mi to páči,“ konštatovala.

Dano Dangl však neprestal a pýtal sa ďalej. Napríklad aj na to, či manžel pôvabnej blondínky chrápe a či ju to zaskočilo. Čo na to odpovedala? Pozrite si v našej ukážke z epizódy Milujem Slovensko, ktorú televízia RTVS odvysiela v piatok večer na Jednotku.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Dano Dangl #Milujem Slovensko #Dominika Jurena

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...