100 miliónov za necelý rok 2021! Ani Pitt či Wahlberg to nie sú, ktorá mužská hviezda toľko zarobila?

Rok 2021 sa síce ešte neskončil, ale americký magazín Variety už zverejnil rebríček filmových hviezd, ktoré počas uplynulých mesiacov zarobili najviac. Víťaz šokuje, jeho zárobok prekročil hranicu 100 miliónov dolárov.

04.11.2021 00:00
Brad Pitt Foto:
Herec Brad Pitt sa tiež ocitol v prvej desiatke, ale až na 9. mieste.
debata

Ako informuje portál magazínu, do prvej desiatky sa dostalo niekoľko známych hereckých mien, no aj hercov, pri ktorých by ste možno netipovali, že výška ich honoráru bude taká vysoká. Dobrú pozíciu na vyjednávanie s filmovými štúdiami či streamovacími platformami však mnohým z nich zabezpečili nielen skvelé výsledky predchádzajúcich filmov, ale tiež napríklad všeobecná popularita, často podporená objavovaním sa v reklame a na sociálnych sieťach.

Desiatky s honorárom vyše 15 miliónov dolárov uzatvára Michael B. Jordan – herec, ktorého si aj slovenskí diváci pamätajú z hitov Creed. Jeho príjem v roku 2021 zabezpečila predovšetkým snímka Without Remorse, z ktorej okrem klasického platu dostal aj podiel na ďalšom streamovaní a nákupu pri sťahovaní filmu cez jednotlivé platformy.

Herec Michael B. Jordan na zábere z roku 2019.
Brad Pitt.
+7Herec Chris Hemsworth ohlasuje svoj nový...

Do kín sa síce ešte nedostal najnovší film Brada Pitta Bullet Train, no za túto novinku mal exmanžel Angeliny Jolieovej zinkasovať sumu 20 miliónov dolárov, čo mu zabezpečilo „len“ 9. miesto. Na identickú priečku s Pittom sú však zaradení aj dvaja slávni filmoví fešáci Chris Hemsworth (20 miliónov za film Thor: Love and thunder) a Ryan Gosling (rovnako 20 miliónov za snímku The Grey Man).

Na šiestej priečke skončil Mark Wahlberg s jeho 30-miliónovým honorárom z filmu Spencer Confidential, ktorý mu zarába aj pri streamovaní a sťahovaní.

Do prvej päťky sa potom s rovnakou sumou, ale údajne predpokladanými vyššími príjmami pri celosvetovom úspechu dostal Leonardo DiCaprio. Za film Don't look up, ktorý bude mať premiéru na Netflixe koncom roka, mal zinkasovať 30 miliónov a podpísať výhodnú zmluvu na ďalšie zisky.

A aká je podoba prvej trojky? Čítajte na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #plat #Brad Pitt #Mark Wahlberg #Leonardo DiCaprio #zárobok #Dwayne Johnson #Ryan Reynolds

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...