Nahota, drogy aj akcia na ihrisku: Seriál o slávnom Maradonovi splnil sľubované!

Poriadne divoký bol súkromný život slávneho futbalistu Diega Maradonu. O tom, že si na tom zgustnú aj tvorcovia seriálu Maradona: Blessed Dream z produkcie Amazon, azda niet pochýb.

08.11.2021 00:00
debata
zväčšiť Herečka Romina Ricci a herec Nicolas... Foto: AMAZON / Planet / Profimedia
641711942 Herečka Romina Ricci a herec Nicolas Goldschmidt na zábere zo seriálu Maradona: Blessed Dream.

Seriálová novinka sa sústreďuje na život argentínskeho rodáčka a futbalovej hviezdy, od ktorej smrti uplynie koncom novembra prvé výročie. Diego Maradona zomrel minulý rok vo veku 60 rokov. Projekt Maradona: A Blessed Dream sa však zaoberá začiatkami a štartom raketovej kariéry známeho futbalistu, ktorý sa stal idolom miliónov fanúšikov, ale aj športovcov po celom svete, no zároveň nebol neznámy ani pre svoj divoký život plný sexu, užívania drog či alkoholu.

V seriáli stvárnilo legendárneho futbalistu niekoľko hercov. Napríklad Juan Palomino stvárňuje športovca v staršom veku, jeho mladšie JA (na ktorého život sa najviac seriál sústreďuje) si potom zahral argentínski herci Nicolas Goldschmidt a Nazareno Casero. Tomu prvému scenáristi nepripravili len scény na zelenom trávniku, či dokonca rekonštrukcie niektorých známych zápasov, Palomino musel tiež nakrúcať scény súkromného divokého života.

O tom, že sa Goldschmidt dokázal zbaviť zábran, svedčia aj fotografie z prvých odvysielaných epizód – v niektorých sa herec objavuje celkom nahý, často obklopený rovnako obnaženými kolegyňami. Nechýbajú vášnivé erotické scény, ale tiež scény s užívaním drog. Zaujímavosťou je, že väčšina z nich vznikla ešte v roku 2019 – teda pred úmrtím samotného Maradonu, ale aj pred štartom pandémie, ktorá skomplikovala nakrúcanie masových scén, scén na futbalových zápasoch, ale aj nakrúcanie vo všeobecnosti.

Okrem tria hlavných mužských protagonistov sa v projekte objavili aj herci ako Julietta Cardinali, Laura Esquivel či Nicolas Furtado. Divácka odozva a vysoká sledovanosť projektu zabezpečili seriálu aj očakávanú druhú sezónu. Tá by sa mala začať nakrúcať už o pár mesiacov. Isté je, že Maradonova kariéra a život boli také intenzívne, že tvorcovia ešte stále môžu priniesť nové zaujímavé spracovanie jeho osudov a životných udalostí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #sex #drogy #Amazon #seriál #nakrúcanie #Diego Maradona

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...