Ak máte radi Poldu, pripravte sa na zmeny! Kolesárová ako šéfka Matáska

Obľúbený český krimiseriál Polda s Davidom Matáskom a Vladimírom Polívkom v hlavných úlohách, sa vracia na televízne obrazovky už v piatej sérii.

20.11.2021 11:00
David Matásek Foto:
Herec David Matásek v seriáli Polda.
debata (1)

Davidovi Matáskovi a Vladimírovi Polívkovi budú aj tentokrát sekundovať Jana Kolesárová, ako nová šéfka oddelenia.

"Keď som sa dozvedela, že z policajnej psychologičky sa Táňa stane šéfkou oddelenia, tak moja prvá otázka bola, či je to vôbec technicky možné. Potom som si ale spomenula, že Táňa je vyštudovanou kriminalistkou, študovala na policajnej akadémii. Len si potom vybrala práve psychológiu. Má to logiku,“ premýšľa Jana Kolesárová, ktorá je zvedavá, ako túto zmenu prijmú diváci. "A ako nová vedúca funkcia ovplyvní vzťah Táni a Michala? To vám určite neprezradím, na to sa pozrite!“ dodáva.

zväčšiť Jana Kolesárová v seriáli Polda. Foto: Prima
Polda Jana Kolesarova 1 Jana Kolesárová v seriáli Polda.

Krimiseriál sa nakrúca už šesť rokov a za ten čas sa z hercov stala partia, ktorá na seba nedá dopustiť. Polda sa im jednoducho vryl pod kožu. "Keď sme začínali, nemal som žiadne očakávania o tom, ako a či to bude úspešný seriál. Bol som veľmi rád za príležitosť, za toho živočíšneho týpka, ktorého som do tej doby nikdy nehral. Michal je neustále zamrznutý vo svojej časovej kapsule, je to s ním stále rovnaké. Ani to, že je starým otcom ho nezmení a veľmi to nevníma. Chcel by tú rolu hrať, ale príde mu, že je zbytočne mladý na to, aby bol dedkom,“ premýšľa nad svojou postavou Poldu David Matásek, ktorý po celé obdobie nakrúcania nezmenil svoj hlavný kostým.

Premiérová séria seriálu Polda štartuje na obrazovkách Prima PLUS v sobotu, 4. decembra o 20.15.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #David Matásek #seriál Polda

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...