Nepríjemné zoznámenie, potom svadobné zvony! Dempsey a Makepeaceová oslavujú výročie svadby! To číslo ohromí

Predstavitelia slávneho seriálu, Glynis Barber (66) a Michael Brandon (76), sa stali partnermi nielen pred kamerami.

22.11.2021 00:00
Glynis Barber a Michael Brandon Foto:
Manželia Glynis Barber a Michael Brandon na zábere z roku 2018.
debata (12)

Dempsey a Makepeaceová je televízny seriál, ktorý natáčala televízia LWT (London Weekend Television) v rokoch 1984–1986. Jeho dej sa odohráva v Londýne, kam priletel poručík newyorskej polície James Dempsey.

zväčšiť Michael Brandon a Glynis Barber ako seriáloví... Foto: Profimedia
Dempsey a Makepeaceová Michael Brandon a Glynis Barber ako seriáloví Dempsey a Makepeaceová v roku 1985.

Každý, kto vyrastal v 90-rych rokoch, len ťažko na obrazovke nezaregistroval dvojicu Dempsey a Makepeacová. Britská seržantka Harriet „Harry“ Makepeacová a drzý Newyorčan James Dempsey sa ocitli v situácii, kedy napriek počiatočnej antipatii museli spojiť sily a spolupracovať na prípadoch londýnskej polície. Skvelé hlasy im v 90-tych rokoch prepožičali Boris Farkaš a Kamila Magálová. V roku 1994 herecká dvojica dokonca navštívila Bratislavu (video).

Navonok nekompatibilná dvojica k sebe predsa len našla cestu a medzi hlavnými hrdinami začali narastať sympatie, aj preskakovať iskry. Predstavitelia seriálu, Glynis Barber (66) a Michael Brandon (76), rodák z Brooklynu, sa stali partnermi nielen pred kamerami. Napriek počiatočnej nevraživosti sa do seba zamilovali a 18. novembra 1989 si povedali „áno“. Manželstvo im vydržalo dodnes. V roku 1992 sa im narodil syn Alex, ktorý je ich jediným dieťaťom. Obaja mali v čase svadby za sebou jedno nevydarené manželstvo. Pred pár dňami tak oslávili už 32. výročie sobáša.

O ich prvom stretnutí herečka pre magazín Hello! v minulosti povedala: „Michaela som vôbec nepoznala, takže som nevedela, že si už precvičoval svoju postavu a ja som si len pomyslela, že je úplne protivný. Bol naozaj hlučný, kričal na plné hrdlo. V tom čase som mala priateľa, išla som domov a povedala: ‚Ten muž je nočná mora, neviem, ako s ním budem pracovať‘,“ uviedla sympatická blondínka, rodáčka z Južnej Afriky. V roku 2015 v talkšou Loose Woman dokonca povedala, že kolega ju iritoval celý jeden rok. „Bol príliš americký,“ opísala so smiechom v spomínanej šou (video).

Obaja sú stále verní hereckej profesii, sympatickú blondínku sme mohli vidieť vo filme Kráľovské srdcia (2018), ale aj v seriáloch London Kills (2019) či The Outpost (2020). Michael Brandon sa naposledy objavil vo filme v roku 2017, kedy si zahral v komédii Život sa nekončí, kým sa neskončí.

zväčšiť Glynis Barber (66) a Michael Brandon (76) na... Foto: Profimedia
Glynis Barber Glynis Barber (66) a Michael Brandon (76) na londýnskej premiére dokumentu 'Lady Boss: The Jackie Collins Story' v júli 2021.

Glynis Barber a Michael Brandon žijú v Londýne a z času na čas sa bok po boku ukážu na spoločenských podujatiach, naposledy ich objektívy zachytili na premiére dokumentu „Lady Boss: The Jackie Collins Story“ v lete 2021.

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #Glynis Barber #Michael Brandon

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...