Pozor, tu ide do tuhého! Ako tvorcovia vysvetlia neprítomnosť Samanthy v pokračovaní Sexu v meste? Takto

Okolo série And Just Like That je rušno od momentu, kedy sa o nej začalo iba šepkať.

25.11.2021 00:00
Sex and the City, sex v meste, Foto:
Vo voľnom pokračovaní Sexu v meste sa objaví už len trojica hlavných postáv.
debata

S blížiacou sa premiérou série, ktorá je voľným pokračovaním Sexu v meste, je otáznikov stále viac. Fanúšikovia a zasvätení s napätím čakajú na každú správu o seriáli.

Ako je už dlhšie známe, jedna z hlavných hviezd seriálu, Kim Cattrall, sa v novinke neobjaví. Zdroj z okolia realizačného tímu pre Daily Mail prezradil, že v seriáli sa objaví odkaz na skutočný spor medzi Sarah Jessicou Parkerovou a Kim Catrallovou. A vysvetlí sa tým aj jej seriálová absencia.

Kristin Davis Čítajte viac Čo sa stalo s tvárou Charlotte, pýtajú sa fanúšikovia Sexu v meste. Jej pery sú viditeľne iné

Trojica herečiek sa, samozrejme, bude zaoberať pred kamerami aj neprítomnosťou Samanthy Jonesovej, ktorú stvárňovala v Sexe v meste práve Catrall. Tú nechali tvorcovia odísť do Londýna, čo má byť aj zdrojom napätia medzi seriálovou Carrie a Samanthou.

"Nemohli sme nechať Samanthu žiť v New Yorku bez toho, aby sa ňou ostatné dámy – Charlotte, Miranda a Carrie, nezaoberali. Nemalo by to žiadny zmysel. Poslať ju do Los Angeles neprichádzalo do úvahy, pretože to už sme urobili v prvom filme. Presťahovanie jej postavy do Londýna bol dokonalý spôsob, ako ju udržať nažive a vysvetliť jej neprítomnosť pred kamerami,“ cituje Daily Mail svoj zdroj. Práve jej odchod mal spôsobiť konflikt s jej seriálovou kamarátkou Carrie.

Jon Tenney a Sarah Jessica Parker v novinke  'And Just Like That'. Čítajte viac Horúce bozky? Carrie Bradshaw si ich v seriálovej novinke nevymieňa s Pánom Božským, ale s týmto sympaťákom

V reálnom živote, ako informovali médiá už v minulosti, bol medzi Catrallovou a Parkerovou takisto istý spor. Fanúšikovia teraz na základe informácií od tvorcov špekulujú, či je reálny spor dvoch herečiek „prenesený“ aj na obrazovky.

„Na konci seriálu to má byť práve seriálová Carrie, ktorá urobí zmierlivé gesto smerom k seriálovej Samanthe.“ Možno tým chce Sarah Jesica Parker priznať svoju chybu v celom spore, pre ktorý sa Catrall do seriálu And Just Like That nezapojila, špekulujú fanúšikovia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Jessica Parker #And Just Like That

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...