Poriadne náročná kreatívna výzva v šou Pečie celé Slovensko! O slovo sa hlásia neobyčajné torty

V nedeľu večer sa fanúšikovia šou Pečie celé Slovensko dočkajú už ôsmej epizódy.

27.11.2021 10:30
pečie celé Foto:
Torty s prekvapením - kreatívna výzva v šou Pečie celé Slovensko.
debata

Súťažiacich šou Pečie celé Slovensko čaká v nedeľu náročná kreatívna výzva, ktorá preverí ich schopnosti cukrárov. Zadanie znie: torta s prekvapením.

„Torta s prekvapením je naozaj ťažké zadanie,“ avizuje jedna z porotkýň, Jozefína Zaukolcová a dodáva: „Treba si postup veľmi dobre technicky aj technologicky premyslieť. Dôležité je, aby pri prerezaní torty jednotlivé vrstvy pekne držali na priereze, tak, aby sa vnútro neroztekalo, aby nebolo priveľmi hutné, nedrobilo sa…“ Na prekvapenie v podobe zaujímavých tvarov aj chutí sa teší aj druhá porotkyňa, Petra Tóthová (video).

Video
Zdroj: RTVS

Ako tradične, výkony súťažiacich pred kamerami zhodnotia dve spomínané porotkyne šou, pre jedného z finalistov sa ôsme kolo stane „labuťou piesňou“.

Petra Tothova   porotkyna sou Pecie cele Slovensko Čítajte viac Muži sú skôr cukrári-inžinieri! Čo to znamená? Vysvetľuje porotkyňa šou Pečie celé Slovensko

Počas desiatich týždňov v sledovanej šou súťažiaci predstavujú svoje cukrárske a pekárske zručnosti – pred kamerami plnia viac či menej náročné výzvy. Trojica najúspešnejších z nich sa napokon dostane do masterfinále.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Pečie celé Slovensko

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...