Bála sa, že tancuje s býkom? Gal Gadot opísala strach pri scénach s Johnsonom

Kritikov síce nenadchla, ale nová snímka z produkcie Netflixu, akčná komédia Red Notice vďaka hviezdnemu obsadeniu prilákala milióny divákov. Jej hlavná ženská hviezda Gal Gadot prezradila, že najväčšie obavy nemala z akčných scén či súbojov pred kamerou.

30.11.2021 00:00
LA Premiere of "Red Notice" Foto: ,
Herečka Gal Gadot žiarila na červenom koberci v šatách Loewe.
debata

Ako nedávno prezradila izraelská rodáčka a bývalá Miss Izrael pre portál Imdb.com, najväčšie obavy ju sprevádzali pri nakrúcaní tanečnej scény s kolegom Dwaynom Johnsonom. „Neustále som mu opakovala, že to musíme natrénovať,“ vyhlásila Gadot. „Musíme sa uistiť, že nám to ide, musíme byť pripravení, opakovala som mu,“ pokračovala herečka.

Keď ju však akčná hviezda a bývalý zápasník wrestlingu chlácholili so slovami, že trénovať netreba, musela vyjsť s pravdou von. Herečka mala strach o svoje prsty na nohách, ktoré boli obuté v otvorených sandálikoch. „Stále mi dookola hovoril, že to bude v poriadku, až som sa neudržala. ‚Moje prsty, D.J., chápeš, bojím sa o moje prsty‘,“ opísala situáciu pôvabná hviezda filmov Wonder Woman.

LA Premiere of "Red Notice" Čítajte viac Niet divu, že bola Miss Izrael! Sexy Gadot na premiére oslnila, na červenú zlákala aj kolegov

Jej slávny kolega, ktorý za film dostal aj najvyšší honorár z trojice kolegov, sa smial, že to vyzeralo akoby „mala tancovať s nejakým býkom“. Ako napokon scénu zvládli a či sa im to podarilo na „prvú ostrú“, však už dvojica neinformovala.

Herečka, ktorá sa začiatkom roka stala trojnásobnou mamou, si počas nakrúcania Red Notice však predsa len zranila prst na nohe. V scéne, kde kopnutím otvára putá, si vraj odrezala časť prsta a nakrúcanie museli okamžite prerušiť, pretože začala silno krvácať.

Zľava: Trio hereckých hviezd Dwayne Johnson,...
Herec Ryan Reynolds na premiére novinky Red...
+5Herečka Gal Gadot žiarila na červenom koberci v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zranenie #tanec #Dwayne Johnson #scéna #Gal Gadot #Red Notice

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...