Zvodná Scherzinger láka na nový muzikál: Tento dekolt však zostane zahalený!

Jeden zo známych muzikálov, ktorý sa dočkal aj niekoľkých filmových verzií, má naplánovanú premiéru živého záznamu v televízii na obrazovkách NBC. Slávny projekt Annie propaguje aj Nicole Scherzinger.

30.11.2021 00:00
Nicole Scherzinger Visits The Empire State... Foto: ,
Speváčka a herečka Nicole Scherzinger na terase budovy Empire State Building propagovala novinku Annie Live!.
debata

Líderka formácie Pussycat Dolls, ktorá je zároveň populárnou televíznou osobnosťou a tiež mimoriadne talentovanou muzikálovou speváčkou, získala v muzikáli Annie rolu hrdinky Grace. Na svojom Instagrame zverejnila v noci z nedele na pondelok trailer, ktorý bude určite veľkým lákadlom pre muzikálových fanúšikov.

Štyridsaťtriročná kráska, ktorá sa narodila na Havaji, najnovší projekt pred pár týždňami propagovala aj v centre New Yorku – na azda najslávnejšej budove Empire State Building. Ako inak, zvodná a očarujúca. Scherzinger si totiž na túto príležitosť obliekla šaty s pomerne odhaľujúcim dekoltom aj rozparkom. Pod vzorovanými šatami so sexi strihom vystavila na obdiv náznaky svojich pôvabných kriviek.

zväčšiť Speváčka a herečka Nicole Scherzinger na terase... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Nicole Scherzinger Visits The Empire State Building Speváčka a herečka Nicole Scherzinger na terase budovy Empire State Building propagovala novinku Annie Live!.

S novinkou Annie Live!, ktorá je naplánovaná v premiére na štvrtok 2. decembra na obrazovkách NBC, sa spája aj kauza výmeny jednej z hlavných hviezd na poslednú chvíľu. Reč je o herečke Jane Krakowski, ktorú museli tvorcovia odvolať z projektu pre podozrenie z infekcie koronavírusom. Na poslednú chvíľu tak herečku nahradila kolegyňa Meghan Hilty.

V živom muzikálovom zázname sa objaví tiež Harry Connick Jr., Taraji P. Henson či debutujúca Celina Smith v úlohe detskej hrdinky Annie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nicole Scherzinger #muzikál #Empire State Building #Annie

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...