Tak toto vianočné spojenie fakt prekvapí! Vondráčková a... Kandráčovci, pozrite si klip

Netradičné spojenie dvoch interpretov z Česka a Slovenska, speváčky Lucie Vondráčkovej a skupiny Kandráčovcov, vytvorilo novú predvianočnú skladbu.

02.12.2021 14:30
627020032 Foto:
Speváčka Lucie Vondráčková na tradičnom festivale Country Radia COUNTRY FONTÁNA 2021.
debata

Napriek tomu, že z pesničky Honza dýcha vianočná až rozprávková atmosféra, nespája sa zatiaľ so žiadnym filmom. Lucie Vondráčková hodnotí spoluprácu veľmi pozitívne.

„Hranie so skvelými muzikantmi je vždy veľká radosť. A to Kandráčovci stopercentne sú. Sadli sme si ako hudobne, tak aj ľudsky. A to je myslím z našej spoločnej pesničky aj poznať. Je to krásna spolupráca, za odmenu,“ uviedla česká speváčka.

„Veľmi sa teším z tejto spolupráce, Lucka je neuveriteľne tvorivý, ale zároveň aj pokorný človek a fantastická speváčka. Som rád, že pesnička v mnohých vyvoláva emócie dobra a radosti,“ dodal kapelník a spevák Ondrej Kandráč.

Skladba Honza pochádza z nového albumu Lucky Vondráčkovej Láskověty, ktorý vychádza v deň jej menín 13. decembra. Na albume sa objavia viacerí hostia, okrem Kandráčovcov aj Michal David, čerstvý bronzový slávik v kategórii hip hop Raego, Marián Čekovský či dokonca ruský raper Grenuy.

odkaz
Vianočná súťaž Pravda, banner
debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #skladba #Lucie Vondráčková #Kandráčovci

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...