Plháková odstúpila, Šuvadovú tým sklamala

Súboj slovenských celebrít na ostrove Sangat, ktorý vysiela televízia JOJ, sa začína priostrovať. V znamení vyhrotených konfliktov medzi jednotlivými členmi dvoch súperiacich tímov, ale aj medzi kolegami v jednom tíme sa nieslo zatiaľ posledné - sobotňajšie vydanie.

16.04.2007 16:30
debata

Práve v ňom svojím odstúpením mnohých prekvapila poslankyňa Zuzana Plháková. „Jednoducho je okolo mňa príliš agresívne ovzdušie. Myslela som si, že to bude hlavne o súťaži a zábave, ale ľudia berú veci príliš vážne,“ posťažovala sa Plháková. Do blonďatej političky sa však takmer vzápätí pustili dve jej kolegyne – herečky Silvia Šuvadová a Danica Jurčová. „Nehnevaj sa Zuzka, ale myslím si, že toto je póza. Tebe sa hodí odísť. Myslela som si, že sme kamarátky, ale teraz si ma naozaj sklamala,“ priam detinsky sa do Plhákovej pustila Šuvadová. 

Jurčová ju tiež nešetrila. Podľa nej si konflikty v skupine vymyslela a zveličila. Plháková pritom pred kamerami uviedla, že ju negatívne prekvapila Aneta Parišková-Dočekalová, ktorá je vraj pred kamerami úplne iná ako mimo nich. Tým najzávažnejším dôvodom pre odstúpenie niekdajšej nositeľky titulu „najkrajšia slovenská politička“ bolo však správanie tímového kolegu Johnnyho Mečocha. „Nemôžem dýchať vzduch, ktorý je netolerantný, agresívny a rasistický,“ povedala na margo konfliktu, v ktorom bol práve Mečoch hlavným aktérom.

Plháková je teda mimo hry – nasledovala Evu Mázikovú, Mira Nogu a Natáliu Valachovú. Boj sa začína priostrovať. Veď nejde len o pozornosť divákov, ale aj o tučnú finančnú prémiu.

debata chyba

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...