Toto jej fakt spravili? Kidman hrala švédskemu fešákovi manželku, teraz bude jeho mama

Pre niekoho pomerne prekvapivé môže byť rozhodnutie tvorcov filmu The Northman, v ktorom hlavnú rolu stvárnil americko-švédsky herec Alexander Skarsgard. Akčný epický príbeh z čias Vikingov je nabitý hviezdami.

22.12.2021 00:00
LA Premiere of "Being the Ricardos" Foto: ,
Herečka Nicole Kidman na premiére filmu Being the Ricardos v Los Angeles.
debata

Okrem 45-ročného Skarsgarda, ktorý si v minulosti zahral napríklad Tarzana a diváci ho poznajú aj z filmov Nymfomanka, sa v projekte režiséra Roberta Eggersa objaví aj austrálska herečka Nicole Kidman. Tej zverili tvorcovia rolu matky hlavného hrdinu, ktorú sa vikingský princ a bojovník snaží zachrániť, rovnako ako túži pomstiť smrť svojho otca.

Hoci medzi 54-ročnou držiteľkou Oscara a jej švédskym kolegom panuje vekový rozdiel len deväť rokov, nad tým by sa ešte dali privrieť oči. Omnoho zaujímavejší je však fakt, že dvojica sa už v minulosti stretla pred kamerou a v tom čase si zahrali manželov. Reč je o projekte HBO Veľké malé klamstvá – minisérii na základe knihy od Liane Moriartyovej. Aj Nicole Kidman aj Alexander Skarsgard dokonca získali ceny EMMY za stvárnenie Celeste a Perryho Wrightovcov, naoko idylického páru, pod fasádou ktorého sa ukrývajú traumy vzťahu poznačeného domácím násilím a agresiou.

zväčšiť Herečka Nicole Kidman a herec Alexander... Foto: Hilary Bronwyn Gayle/HBO
bll-kidman-skarsgard-2-2000 Herečka Nicole Kidman a herec Alexander Skarsgard ako manželia Wrightovci v projekte Veľké malé klamstvá.

Kidman však svoju rolu v novinke The Northman vysvetlila už dávnejšie pre magazín Collider so slovami, že je pre ňu cťou plniť sľub. „Tento sľub som dala, keď som mala asi 14 rokov, že budem cestovať po svete a pracovať s rôznymi národnosťami v rôznych krajinách a rôznymi žánrami s rôznymi príbehmi. To je moje povolanie. Takže byť požiadaná, aby som tak urobila, je privilégium. Od vás ako od herca môžu žiadať veľa vecí a Northman je príbeh Roberta Eggersa, je to jeho vízia. Dúfam, že do tejto rovnice niečo prinesiem, ale som tam, aby som sa zúčastnila a prispela," citoval slávnu herečku portál ešte minulý rok.

Medzitým sa už objavil na oficiálnych kanáloch nový trailer k filmu, ktorý ukazuje, že 45-ročný Skargard opäť absolvoval tvrdý tréning pre stvárnenie hlavného hrdinu. Ako vyzerá v snímke jeho „mama“ a kedysi „manželka“ Nicole Kidman? Pozrite sa nižšie.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #nakrúcanie #Nicole Kidman #mama #Alexander Skarsgard

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...