Domáci majstri, prichádza váš čas! Túto šou si nemôžete nechať ujsť

Pred kamerami novej šou sa budú vyrábať veci veľkolepé, rozličného zamerania aj využitia.

27.12.2021 00:00
kotek Foto:
Moderátor Vojta Kotek a porotcovia šou režisér a scénograf Šimon Caban a architektka Kamila Douderová.
debata

Už v januári odštartuje v Česku kutilská reality show svetového formátu – „Dream team – Mistři dílny“. Šesť žien a šesť mužov sa v každom z ôsmich dielov rozdelí do dvoch tímov – červeného a modrého. Dostanú zadanie a budú mať len pár hodín na to, aby vyrobili niečo, nad čím sa zatají dych. Sú medzi nimi jedinci rôzneho veku, povolania aj temperamentu. Každý si medzi nimi dokáže vybrať svojho favorita. Vyhrať ale môže iba jeden z nich! Kto to bude? Ukáže sa, že je najšikovnejším Čechom Češka?

Zábavné zápolenie bude moderovať Vojta Kotek. Nekompromisnými porotcami budú uznávaný architekt, režisér a scénograf Šimon Caban a architektka Kamila Douderová, ktorá už dlhé roky vystupuje aj v programe Jak se staví sen. V každom dieli sa k nim pridá zakaždým iný, tretí porotca, ktorý bude zároveň zadávateľom danej úlohy. Úlohu tretieho porotcu zastúpia rôzne známe osobnosti z českej kultúrnej scény.

Vyrábať sa budú veci veľkolepé, rozličného zamerania aj využitia. Spájať ich bude iba to, že sa nad všetkými týmito výrobkami bude tajiť dych. V tomto programe bude pôsobiť ako zadávateľ rýchlych výziev aj známy televízny kutil Pepa Libický. Úlohy od neho môžu súťažiacim pomôcť, alebo im naopak proces výroby skomplikovať.

"Jedná sa o originálny formát a najväčší projekt Primy za celú dobu jej existencie. Vybrali sme celkom dvanásť mužov a žien, ktorí napĺňajú český princíp zlatých ručičiek a sú tými najlepšími v remeselných a ručne vyrábaných odboroch,“ približuje program riaditeľka obsahu skupiny Prima Lenka Hornová. "Na kastingovú výzvu k programu zareagovalo vyše 700 ľudí a rozhodnúť sa z tohto obrovského množstva pre finálnu dvanástku nebolo vôbec ľahké. S výberom sme ale nakoniec nadmieru spokojní,“ dodáva.

Show DREAM TEAM – Mistři dílny sa dostane aj k slovenským divákom na obrazovkách Prima PLUS v pondelok, 10. januára o 21.20.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #domáci majster #Prima PLUS #DREAM TEAM - Mistři dílny

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...