Budem sexy a bystrá! Gal Gadot má jasno v tom, ako stvárni Kleopatru

Zlá kráľovná v Snehulienke, ale tiež jedna z najslávnejších žien histórie - egyptská panovníčka Kleopatra. To sú úlohy, ktoré čakajú na herečku Gal Gadotovú v roku 2022. S nakrúcaním by sa malo začať už v najbližších dňoch, Gadot prezradila aj pár detailov.

06.01.2022 10:00
LA Premiere of "Red Notice" Foto: ,
Herečka Gal Gadot.
debata

Izraelská rodáčka a bývalá Miss Izrael to prezradila v rozhovore pre magazín In Style a jeho februárové vydanie, ktoré sa v týchto dňoch objavuje na stánkoch. „Nemôžem vám prezradiť veľa, ale môžem povedať, že plánujeme skutočne vzdať poctu a osláviť život Kleopatry,“ uviedla v rozhovore herečka, ktorú najviac preslávila rola Wonder Woman.

"Ukážeme nielen to, aká bola sexi a príťažlivá, ale aj aká strategická a inteligentná bola a aký veľký vplyv mala a stále má na svet, v ktorom dnes žijeme,“ doplnila Gal Gadot, ktorá sa po ohlásení stvárnenia Kleopatry ocitla aj pod paľbou kritiky. Ozvali sa totiž hlasy, ktoré tvrdili, že slávnu egyptskú panovníčku by mala stvárniť herečka arabského alebo afrického pôvodu.

World Premiere of "Don't Look Up" Čítajte viac Tehotné a krásne! Nízlová, oscarová nešika, Gadot aj Meghan - tu sú najkrajšie tehuľky roka 2021

„V prvom rade, ak chcete byť verní faktom, potom Kleopatra bola Macedónčanka,“ uviedla Gadot pre BBC Arabic v decembri minulého roka. „Mám priateľov z celého sveta, či už sú to moslimovia, kresťania, katolíci, ateisti, budhisti, alebo židia, samozrejme… Ľudia sú ľudia. A chcem osláviť odkaz Kleopatry a uctiť si túto úžasnú historickú ikonu, ktorú tak obdivujem," zdôraznila tiež v rozhovore z minulého roka.

Ako to dopadne s výsledkom, uvidia však diváci najskôr koncom tohto roka, alebo až v roku 2023. Termín premiéry nového životopisného filmu o Kleopatre, ktorú azda najviac preslávilo stvárnenie s herečkou Elizabeth Taylorovou, nebol zatiaľ stanovený.

Iba nedávno sa kráska Gadot ocitla v netradičnom rebríčku – viac si prečítajte tu.

debata chyba
Viac na túto tému: #príbeh #kritika #rozhovor #Kleopatra #Gal Gadot

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...