Elena Podzámska oslavuje 50! Takto sa menila hviezda Sestričiek či Paneláku rokmi

Úvod nového roka 2022 sa pre známu slovenskú herečku Elenu Podzámsku nesie v znamení osláv. Dokonca jubilejných. Hviezda seriálov Sestričky či Odsúdené má narodeniny.

07.01.2022 09:27
Herečka Elena Podzámska. Foto:
Herečka Elena Podzámska.
debata

Elena Podzámska sa narodila 7. januára 1972 v Bratislave, pričom už ako jedenásťročná prejavila svoj herecký talent vo filme Juraja Lihosita Sojky v hlave. Napriek tomu, že začala študovať medicínu, po pár týždňoch sa rozhodla pre hereckú kariéru a prestúpila na VŠMU. Jej prvé výraznejšie role sa viažu práve k tomuto obdobiu, pričom Podzámska sa ukázala aj ako talentovaná divadelná herečka. Zahrala si na doskách SND a istý čas pôsobila aj v súbore Divadla Andreja Bagara v Nitre.

Od herectva ju následne pre zmenu odlákal vzťah a manželstvo s partnerom amerického pôvodu, s ktorým odišla do USA a následne sa usadili v Belgicku. Rozvod a následný návrat na Slovensko znamenal pre dámu narodenú v znamení Kozorožca ďalšiu šancu venovať sa tomu, čo milovala, teda herectvu.

Herečka Elena Podzámska.
Elena Podzámska v seriáli Sestričky.
+20Herečka Elena Podzámska v kreácii od Blaženy...

Podzámskej v návrate pomohol aj rozmach televízie a domácich seriálových produkcií. Objavila sa v menšej epizóde v krimiseriáli Mesto tieňov a následne ju v roku 2008 obsadili do populárneho denného seriálu Panelák, kde vydržala niekoľko rokov. Od televízie JOJ prišli aj ponuky na projekt Odsúdené či miniseriál Ako som prežil. Podzámska sa objavila aj v projektoch konkurenčnej televízie Markíza. Diváci si ju môžu pamätať napríklad zo seriálov Ordinácia v ružovej záhrade alebo Chlapi neplačú.

nemocnica, pocisková, autner, czuczor, Čítajte viac Pripravte sa na rozlúčku s obľúbenými programami! Poznáme presné dátumy...

S narastajúcou popularitou sa množili ponuky aj do sprievodných projektov, ktoré televízie často tvoria ako posilnenie svojho autorského obsahu – ani Podzámska sa nevyhla účinkovaniu v jednej z populárnych súťažných šou Let's Dance, kde tancovala s Martinom Chrenom, ktorý bol jej partnerom aj v súkromí. Dvojica sa však po bezmála troch rokoch vzťahu rozišla.

Súkromie herečky, ktorá je mamou dcéry Radky, bolo v tom čase relatívne vďačným sústom bulváru. Po rozchode bola istý čas sama a následne vytvorila pár s novinárom Michalom Havranom. Aj ten sa však skončil rozchodom. V rozhovore pre portál Ereport.sk z minulého roka uviedla, že je momentálne single.

„Už som dlhšie sama a keď sa nad tým zamyslím, tak by bolo fajn byť s partnerom. Vo dvojici sa to vždy ťahá lepšie. Keď jeden trošku nevládze, tak ho druhý potiahne. Nechávam to plynúť. To, čo má prísť, to určite príde," uviedla, pričom tiež vyhlásila, že práve tanečník Matej Chren bol jej osudovým mužom.

Nela pocisková Čítajte viac Veľký konkurz! Pocisková či Richterová - ktorá uspeje ako slovenská Whitney Houston?!

Podzámska, ktorá v piatok 7. januára oslavuje 50. narodeniny, sa naposledy objavila v populárnom markízackom projekte Sestričky. Dlhé roky je známa aj ako dabingová herečka, ktorej hlas sa spája s množstvom známych herečiek a postáv.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #herečka #sestričky #Elena Podzámska #Matej Chren #Odsúdené #Let´s Dance #jubileá hviezd

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...