Najhorší účes v hororovej histórii?! Courteney Coxovú desí dodnes, je to životná lekcia

Je to jedna z najslávnejších hororových sérií a od vzniku prvého dielu uplynulo minulý rok presne 25 rokov. Rok 2022 sa však nesie v znamení návratu Vreskotu. A aj jeho najslávnejších tvárí (ktoré prežili uplynulé diely).

15.01.2022 14:00
Film Review - Scream Foto: ,
Herečka Courteney Cox na zábere z nového filmu Vreskot, ktorý prichádza do kín v roku 2022.
debata

Jednej z hviezd, ktorej sa to podarilo, je aj americká herečka Courteney Cox, ktorá v hororovej sérii stvárnila reportérku Gale Weathersovú. Pri nedávnom rozhovore v talk-šou Drew Barrymoreovej, v ktorom niekdajšia hviezda sitkomu Priatelia hovorila aj o „vrieskajúcej“ histórii, prezradila zaujímavú pikošku.

„Každý diel Vreskotu som sa snažila vymyslieť pre Gale iný vzhľad, ktorý by bol ešte výraznejší, otrasný, alebo až príliš,“ vyhlásila 57-ročná Cox. Keď si s Barrymoreovou preberali jednotlivé „looky“ z hororových filmov, najväčší rozruch vyvolala podoba hollywoodskej hviezdy v treťom filme. Tam totiž mala veľmi vysoko zastrihnutú ofinu, ktorá aj v časoch premiéry filmu budila zmiešané reakcie divákov.

zväčšiť Herečka Courteney Cox vo filme Vreskot 3. Foto: Dimension Films Collection / Everett / Profimedia
98031302 Herečka Courteney Cox vo filme Vreskot 3.

„To bolo to najhoršie, skoro som na ňu zabudla. Ale nebolo nič horšie. Beriem to ako veľkú životnú lekciu, pretože to už navždy bude vo filme,“ uviedla so smiechom herečka. Na jej adresu sa dokonca na internete objavovali komentáre alebo takzvané „meme“. „Jeden z nich napríklad znel: "Pokiaľ sa budete cítiť úplne pod psa, spomeňte si na účes Courteney Coxovej vo Vreskote 3.“

Tieto slová v internetovom priestore nenechali chladným ani Coxovej ex-manžela – herca Davida Arquetta, ktorý tiež v sérii Vreskot účinkoval. „Ja sa už musím priznať a vziať všetku zodpovednosť na seba. Navrhoval som vizáž Bettie Page (pozn. slávna americká modelka 50-tych rokov minulého storočia) a nejako to nefungovalo,“ uviedol.

zväčšiť Herečky Neve Campbell (vľavo) a Courteney Cox... Foto: SITA/AP, Brownie Harris
Film Review - Scream Herečky Neve Campbell (vľavo) a Courteney Cox na zábere z filmu Vreskot, ktorý prichádza do kín v roku 2022.

V novom filme Vreskot sa Cox vracia spoločne s hlavnou hrdinkou v podaní Neve Campbellovej. A zdá sa, že obe dámy sa rozhodli pre veľmi prirodzené a príťažlivé účesy. Čo poviete?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozhovor #Courteney Cox #účes #David Arquette #vreskot

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....