Wow, zbožňovaná Penny vyfasovala teda mamu! Jedna z najslávnejších blondínok Hollywoodu kývla na rolu v seriálovom hite

Hoci herečka Kaley Cuoco sa celosvetovo preslávila ako Penny v Teórii veľkého tresku, presadiť sa jej podarilo aj v ďalšom seriálovom hite.

14.01.2022 12:00
Americká herečka Kaley Cuoco Foto:
Americká herečka Kaley Cuoco.
debata

V roku 2020 sa z nej stala Cassie v seriáli The Flight Attendan (Letuška), ktorý uviedla streamovacia platforma HBO Max. Prvá séria u divákov zabodovala a tak prišiel rad na druhú.

Sympatická a divákmi milovaná herečka v nej dostala od tvorcov seriálovú mamu, ktorú si zahrá jedna z najslávnejších hollywoodskych blondínok. Na ponuku v Letuške prikývla Sharon Stone. Kaley Cuoco sa už spoločnou fotografiou pochválila na svojom Instagrame, čím potvrdila doposiaľ len špekulácie o účasti hviezdy Základného inštinktu v seriálovom hite HBO.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

Postava matky letušky Casie sa objavila vo flashbacku v prvej sérii, hrala ju herečka Morgan Hallett. V druhej sérii však dostane oveľa viac priestoru, ktorý obsadí spomínaná Sharon Stone.

kaley cuoco, teória veľkého tresku, big bang theory, Čítajte viac Zbožňovanej Penny sa to konečne podarilo! Po tejto správe ju zaliali slzy, pozrite sa

Kaley Cuoco stvárnila nielen hlavnú postavu v seriáli Letuška, ale je aj jeho producentkou. Rola Cassie jej dokonca vyniesla nomináciu na Zlatý glóbus. Ten však napokon nezískala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sharon Stone #Kaley Cuoco

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...