Tanečník Cmorej, ktorý prežil zásah prúdom, ukázal popáleniny na tele. Pri hľadaní hviezdy Bodyguarda

Počas uplynulého víkendu sa bratislavská Nová scéna stala dejiskom konkurzu do muzikálu Bodyguard. Na javisku a počas skúšok sa stretlo niekoľko známych hereckých mien, ktoré aj hlasovým rozsahom majú zvládnuť náročnú úlohu. Pozornosť však vyvolal aj tanečník Ladislav Cmorej.

17.01.2022 07:15
653374727 Foto:
Tanečník a choreograf Ladislav Cmorej pri konkurze do muzikálu Bodyguard.
debata (9)

Choreograf a tanečník viedol počas víkendového konkurzu celú skupinu svojich zverencov a tiež viedol pozvané herečky ako Nela Pocisková či Petra Malachovská v základných choreografiách. Kamery a fotoaparáty však upútal ešte čímsi iným. Cmorej má totiž za sebou hrozivú skúsenosť, keď ho pri nakrúcaní videoklipu pred vyše rokom zasiahol elektrický prúd na streche vagóna. Mohlo sa to skončiť smrťou, ale vyšportované telo známeho tanečníka odolalo, aj keď s vážnymi popáleninami a menšími poraneniami.

Režisér Patrik Vyskočil (vpravo) a dramaturg...
Speváčka a herečka Lucia Bugalová na kastingu...
+1Tanečník a choreograf Ladislav Cmorej pri...

Keď minulý rok v januári poskytol rozhovor denníku Pravda, bol len pár dní vonku z nemocnice a venoval sa najmä rehabilitácii a doliečovaniu. A tiež prípravám na príchod syna Kamila. Po necelom roku však už Cmorej stojí späť na divadelných doskách a predvádza tanečné pohyby a choreografie ako špičkový profesionál.

Tanečník a choreograf Ladislav Cmorej. Čítajte viac Ladislav Cmorej prežil tanec so smrťou. Zasiahol ho prúd vysokého napätia

Počas uplynulého víkendu 42-ročný rodák zo Spišskej Novej Vsi, ktorý polovážne a položartom zvykne hovoriť, že nedávno oslávil len prvé narodeniny svojho znovuzrodenia, neváhal ukáazť aj následky svojej desivej nehody pri práci. Jeho telo pokrývajú zčasti jazvy po popáleninách, no zdá sa, že všetko je už dôkladne zahojené a na tvári dvojnásobného otca nechýba spokojný a šťastný úsmev.

Cmorej ako hlavný choreograf bude viesť v pripravovanom muzikáli tanečníkov, pričom režisérom muzikálu je herec a režisér Patrik Vyskočil. Na obsadenie hlavnej úlohy speváčky Rachel Marronovej, ktorú v kultovom filmovom muzikáli stvárnila speváčka Whitney Houston, má šance Nela Pocisková či Petra Malachovská, ktoré sa obe zúčastnili na víkendovom konkurze. Ďalšími adeptkami sú Lucia Bugalová, Dominika Richterová či Lenka Machciníková.

zväčšiť Herečka a speváčka Nela Pocisková na kastingu... Foto: Onereps / Česká editoriální fotografie / Profimedia
653374707 Herečka a speváčka Nela Pocisková na kastingu do muzikálu Bodyguard v Divadle Nová scéna Bratislava.

Konkurz na hlavnú mužskú postavu, ktorú vo filme hral Kevin Costner, nebude podľa režiséra potrebný. „Keďže ide o činohernú postavu, oslovili sme viacero známych umelcov, ich mená zverejníme v ten správny čas,“ avizuje Vyskočil. Slovenská premiéra muzikálu je naplánovaná na 29. a 30. apríla.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #Patrik Vyskočil #Nela Pocisková #Nová scéna #muzikál #konkurz #Dominika Richterová #Ladislav Cmorej

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...