Nakrúcanie Priznania? Bolo naozaj vyčerpávajúce, hovorí Soňa Norisová

Už druhý diel seriálovej novinky Priznanie sa v nedeľu večer dostal k divákom RTVS.

18.01.2022 00:00
Kristina Vazanova zo serialu Priznanie  Sona... Foto:
Soňa Norisová v seriáli Priznanie.
debata

Svoj ďalší osud tak už naplno rozohráva aj Soňa Norisová, ktorá sa po dlhšej prestávke vrátila k postave Kristíny Važanovej. Pred kamerou Priznania, pod taktovkou režiséra Braňa Mišíka, strávila herečka na pľaci dva mesiace.

Video
Zdroj: RTVS

„Dúfam v to, že pokračovanie seriálu Hniezdo je pre diváka rovnako napínavé, v zmysle, že sa nebude dať celkom odhadnúť pokračovanie príbehu. Pri Hniezde boli po každej odvysielanej časti diváci sklamaní, že musia na ďalšiu čakať celý týždeň. V Priznaní ich čaká niečo podobné. Nejedná sa pritom iba o Kristínu, moju rolu, ale o všetky postavy, ktoré sa v Priznaní objavujú,“ opísala seriálová Kristína Važanová. Nakrúcanie novinky herečka vnímala ako náročné. „Nakrúcanie bolo vyčerpávajúce, ale takým príjemným spôsobom, chodili sme domov s pocitom, že sme to urobili dobre,“ dodala Norisová (video).

Kristina a Michal Vazanovci a Lejla zo serialu Priznanie  Sona Norisova  Alexander Barta  Angelika Sbouli  foto RTVS Čítajte viac Alexander Bárta o Michalovi Važanovi zo seriálu Priznanie: Toto máme spoločné

V Priznaní dominuje téma migrantov, divák sleduje pohnutý osud Sýrčanky Lejly a jej malého synčeka, ktorý poznačila veľmi tragická minulosť. Hrá ju herečka Angelika Sbouli. „Počas nakrúcania som bola zvedavá, ako sa dá téma migrantov rozvíjať, naplno vtiahla aj mňa. Priznanie je napínavé, ale aj dojemné a smutné,“ dodáva Norisová.

Andrea Karnasová a Soňa Norisová v seriáli...
Angelika Sbouli v seriáli Priznanie.
+6Soňa Norisová v seriáli Priznanie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Soňa Norisová #seriál Priznanie

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...